Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Teori] Her Şey Gözümüzün Önünde!

Tahmini senaryoyu nasıl buldun?

• Mantıklı , olabilir.

Kullanılan: 20 58.8%
  • Eh idare eder.

Kullanılan: 7 20.6%
  • Sanmıyorum tutacağını.

Kullanılan: 7 20.6%

• Kullanılan toplam oy
    34
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğru demiş. Orda kararlılıktan bahsediyor. Hangi amaç için dövüştüğünü bilmeyen ile kafasında ne için dövüştüğünü bilen adamlar farklı dövüş sunar. Senin dediğin olay çok daha farklı bir olay. Öyle olsa dediği gibi Akainu Aokiji, Magellan hepsi komalıktı.
Konu dağılmasın ama iman gücünün de bir sınırı var. Ft deyip karalamaya gerek yok. Sen Op için kararlılık dersen ben Ft için başka açıklama yaparım.

Bildiğin güçleri tavan yaptı işte.

Konu dağılmasın ama iman gücünün de bir sınırı var. Ft deyip karalamaya gerek yok. Sen Op için kararlılık dersen ben Ft için başka açıklama yaparım.

Bana burada Doflamingo'yu savun , Carrot'u savun , Fujitorayı ez ama Ft'yi savunma abi :D Çoğu ft izleyen ya da takip edende benim gibi düşünüyodur. Daha fazla konu dağılmasın tartışacaksak bu konuyu genel tartışmada ya da profilde devam edelim.

Tutar. Güzel mantık bana da çok basit geliyor duygu patlaması mevzusu. Zeff ölürse Vinsmokelar'dan biraz daha nefret edilmesi ve dayak yemeleri gerektiğine daha fazla inanmamız için ölür. Ft gömmesi de sosu baharatı olmuş hoşuma gitti :a:

Ft'den felan haberim yok. 40 bölüm izledim bıraktım.

Bu arada konu ile alakalı olarak @Kensei duyguların önemi vardır. Ama dediğin gibi sadece bunlar olmayabilir. Dediğin gibi CC'nin de önemli bir rolü olabilir.

Bak örnek verdiğin yerler benim o yazıyı yazdığım cevapla tamamen alakasız. Robinin kendi isteğiyle gitmesi onların şevkini kırar ama onu zorla götürdüğünü öğrendiklerinde tam güçleri ile savaşırlar , gaza gelirler Nami bunu vurguluyor. Yoksa Robin'i zorla götürdüler diye ek bir güç kazanmıyorlar. Öyle bir mantık olsaydı en sevdiği kişilerden abisi Ace'i bu mantıkla kurtarırdı. Sanjideki olay ise tamamen power up ile alakalı tam güç savaşması ile alakalı değil.

Teknede Sunny Go'ya kimyasal silahlar üretebilir , kola yerine gaz yakıt olarak kullanılabilir bu sayede Sunny'nin gücü sınırsız olur.
Sen açıkça başka seriye çamur atmışsın. Ben onu dile getirdim. O serinin de kendi dinamikleri var. Kendi güç artış şekli. Haki ruh dersin burada, orada başka şey. Ace kurtulmadı diye bir şey yok. Ft'de 10 luk adam 1000 olmuyor. Oluyorsa da açıklama kendi içinde var. Op gibi çeşit güçlerin ve dalgalanmaların olduğu bir seride, bu seride olmaz demen yanlış işi yanlışa çeker. Yani olayı Ft'ye çeken sensin üstüne mod olanda sensin. O ifade yanlış yahu söylemeyelim mi?

Başkaları öyle deyince öyle olmuyor. Op içinde ben diyorum. Op sıradan insanların bulunduğu sıradan güç dengeleri olan olağan üstü gücün olmadığı seri olsa tamam ama değil. Ft'de çok dengesizlik vardır ama bunda az ama vardır yani.

Ft'den felan haberim yok. 40 bölüm izledim bıraktım.

Bu arada konu ile alakalı olarak @Kensei duyguların önemi vardır. Ama dediğin gibi sadece bunlar olmayabilir. Dediğin gibi CC'nin de önemli bir rolü olabilir.
İkimiz aynı şeyi ifade ettik aslında :) Ben duyguların önemi yok demedim var fakat bunun bir power up getirisi yok.
Kral hakisi diyorlar mesela o farklı bir mevzu. O içinde saklı olan doğasal bir güç. Sanjinin ise deneysel.

Sen açıkça başka seriye çamur atmışsın. Ben onu dile getirdim. O serinin de kendi dinamikleri var. Kendi güç artış şekli. Haki ruh dersin burada, orada başka şey. Ace kurtulmadı diye bir şey yok. Ft'de 10 luk adam 1000 olmuyor. Oluyorsa da açıklama kendi içinde var. Op gibi çeşit güçlerin ve dalgalanmaların olduğu bir seride, bu seride olmaz demen yanlış işi yanlışa çeker. Yani olayı Ft'ye çeken sensin üstüne mod olanda sensin. O ifade yanlış yahu söylemeyelim mi?

Başkaları öyle deyince öyle olmuyor. Op içinde ben diyorum. Op sıradan insanların bulunduğu sıradan güç dengeleri olan olağan üstü gücün olmadığı seri olsa tamam ama değil. Ft'de çok dengesizlik vardır ama bunda az ama vardır yani.
Başka bir çeriye çamur atmadım o seride duygular power up verebiliyor , serinin ana karakteri yenemeyeceği rakiplerden dayak yerken ani bir duygu patlaması ile yenebiliyor. Ben sadece oradan örnek verdim.
Tabi One Piece ile Ft arasındaki güç dengesini bu yönden aynı buluyosan bilemiyorum.

İkimiz aynı şeyi ifade ettik aslında :) Ben duyguların önemi yok demedim var fakat bunun bir power up getirisi yok.
Kral hakisi diyorlar mesela o farklı bir mevzu. O içinde saklı olan doğasal bir güç. Sanjinin ise deneysel.

Başka bir çeriye çamur atmadım o seride duygular power up verebiliyor , serinin ana karakteri yenemeyeceği rakiplerden dayak yerken ani bir duygu patlaması ile yenebiliyor. Ben sadece oradan örnek verdim.
Tabi One Piece ile Ft arasındaki güç dengesini bu yönden aynı buluyosan bilemiyorum.
işte serinin ana karakterinin içinde ejder vardı. END aynı zamanda. Ve ejder katili olunca değişik şeyleri yeyip up alıyor. Naruto'da Kyuubi chakra veriyordu. Bleach'de ise ichigo'nun içinde neler vardı neler. Yani Lufy'nin için özel bir şey yoksa alamaz tabi. Natsu kimi öyle yenmiş? Konu dağıldı ama kusura bakma.

Lufy denk miydi Lucci ile? Bildiğin gücü sınır tanımadı işte. Croco için aynısı olmadı mı? Bu çocuk bu kadar gücü nerden buluyor demedi mi? Lastik diye Moriah'a karşı 100 gölge yedi işte. Natsu'da etherion yiyor. Fark Natsu her zaman yiyecek bir şey buluyor.

Ayrıca söyleme tarzın, şu mesajdaki gibi değildi, kusura bakma.

Ben Op ve Ft aynı demiyorum hepsini kendi içinde ayrı olarak değerlendiriyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık