Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Her Güne Bir Film Önerisi

Çok eğlenceliydi bu ya puanlarının daha yüksek olmasını beklerdim. Devamı gelecekmiş gibi bitti aslında ama başka çekilmemiş sanırım. Tek tek karakter özelinde hepsinin gelişmesini ya da hiçbirinin gelişememesini işleyen uzun bir dizisi olsaydı da süper olurdu bence.😁

İzlemesi pek kolay değildi, filmi anlayıp beğendiğini söyleyen çok az insan olmuş zaten. Böyle psikolojik gerilim ve dram türündeki yapımları çok seviyorum, hele karakterin iç dünyasındaki yüzleşmeleri işleyenler tadından yenmez ama film bitince mevzuyu anlayabilmek için yorumlara koştum, yazılanların doğruluğundan da biraz şüphe ettim açıkçası.😅 En çok arabada aralarında geçen diyalogları sevdim, bu yüzden kadının aslında hiç var olmadığını düşünmek istemiyorum ya bir yerlerde kaçırdığım bir şeyler olmalı. Filmin uyarlandığı kitap bu kadar karmaşık değilmiş sanırım, hatta kitabın daha akıcı olduğunu söyleyenler var, finali de farklıymış.🤔 Kitabına bir şans vermeyi düşünüyorum bakalım, bu türü cidden çok seviyorum.

İzleyecek bir şey ararken bu konulara uğramak güzel oluyor, paylaşımlar için elinize sağlık.
Jacob's Ladder gerilim filmi olarak bayağı iyiydi. İzlemediyseniz bakabilirsiniz.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık