Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Her Güne Bir Film Önerisi

Karakterin kabuğundan çıkıp, tabuları yıkıp gelişim yaşadığı bir sürü anime filmi var Kuro Ashi, bunu Oscar kazanacak kadar özel yapanın ne olduğunu sorgulamak normal. "Güzel animasyonlar ve güzel müzik olduğu sürece her türlü tüketilir." diye düşünüp salmış bence bu sefer Miyazaki Hoca.:) En basit neden-sonuç ilişkileri bile kurulamıyorsa başarısından şüphe ederim açıkçası. Neyse uzattım biraz, önemli olan zevk almak tabii, insanın ruhuna iyi gelmesi. Seninle DC grubundan başka animeleri de tartışmıştık sanırım, hatırladım şimdi.
Evet ama tartışmadık. Genellikle film, anime önermiştin.

Aksiyon türüne hiç girmeyeyim, sen benden daha çok izlemişsindir. Biyografik seri katil filmi olarak 1995 Citizen X, psikolojik dram olarak 2001 Piano Teacher'ı tavsiye ederim. Senin romantik filmlerle de aran iyiydi yanlış hatırlamıyorsam. İzlemediysen 2004 Un long dimanche de fiançailles ile 1960 The Unforgiven filmlerine bakabilirsin. İkinci yazdığım kafa yormayacak, hoş bir kovboy filmi.

"Makas Eller" (orijinal adıyla Edward Scissorhands) 1991 Yönetmen Tim Burton,
Gotik-fantastik tarzda bir filmidir.
Başrolde Johnny Depp, Edward karakterini canlandırıyor.
Filmde Edward, ustasının (babasının) deneysel sonucu üretilmiş iyi kalpli biridir. (biraz pinokyo esintili ama pinokyo iyi bir çocuk değildi)

Eski bir film olduğu için muhtemelen izleyeni çoktur. ben yakın zamanda izleyebildim. Sürekli listemde beklemedeydim en sonunda açıp izledim.
Tim Burton her karede kendi imzasını taşıyor. Final bana biraz buruk gelse de yine de izlediğime pişman etmedi.
JD her rolünün hakkını veren bir oyuncu ve yönetmenBurton ile bir arada mükemmel projelerde boy gösterdiler.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık