akira 29 Eyl 2022 #5,461 Hayır ama kalır mıyım korkusu yaşadım bir kere. Lise 2'de matematiğim 1 gelmişti. İlk ve tek 1'im. Mustafa hoca bana takmıştı Madem liseden gidiyor konu, kaç kere kavga ettin lise yıllarında?
Hayır ama kalır mıyım korkusu yaşadım bir kere. Lise 2'de matematiğim 1 gelmişti. İlk ve tek 1'im. Mustafa hoca bana takmıştı Madem liseden gidiyor konu, kaç kere kavga ettin lise yıllarında?
amaneden 30 Eyl 2022 #5,462 Hiiç. Kıyısına köşesine çok geldim ama kavga etmemeyi başardım bir şekilde. Çoğu kişinin sevmediğini düşündüğün ama senin sevdiğin bir şey deyince aklına ilk ne geliyor?
Hiiç. Kıyısına köşesine çok geldim ama kavga etmemeyi başardım bir şekilde. Çoğu kişinin sevmediğini düşündüğün ama senin sevdiğin bir şey deyince aklına ilk ne geliyor?
Rebellious Dragon 30 Eyl 2022 #5,464 Bu konuda,üsteki üyenin sorusunu sormak için "aynı soru" yazılması Aynı soru
Dattebayo..! 30 Eyl 2022 #5,465 Bir gün dolapta bekletilmiş irmik helvasının tadını normalinden daha çok sevmek Bebeyken inşaatların ikinci katlarından kuma atladın mı?
Bir gün dolapta bekletilmiş irmik helvasının tadını normalinden daha çok sevmek Bebeyken inşaatların ikinci katlarından kuma atladın mı?
Bogeyman 30 Eyl 2022 #5,466 O ne öyle bebek firardamı oynuyoduk Bebeyken ailenin sürekli anlatıp bıkmadığı olay nedir?
BlackMask 1 Eki 2022 #5,468 Sanırım, bir plan program yapabilmek. Kendinde en sevmediğin özellik nedir?
Kenshiro 1 Eki 2022 #5,469 Üşengeç olmak. 15 köpek balığının olduğu bir havuza kafesin içinde girip 1 saat boyunca beklemek için kaç para istersin?
Üşengeç olmak. 15 köpek balığının olduğu bir havuza kafesin içinde girip 1 saat boyunca beklemek için kaç para istersin?