sir.zero 1 Eki 2022 #5,475 carpe d. em dedi ki: Yok. Süper kahraman filmlerine gıcık olmaya başladın mı sen de? Genişletmek için tıkla ... izlemediğim şeye niye gıcık olayım bütün oyunlarda rdr2 aynı soru
carpe d. em dedi ki: Yok. Süper kahraman filmlerine gıcık olmaya başladın mı sen de? Genişletmek için tıkla ... izlemediğim şeye niye gıcık olayım bütün oyunlarda rdr2 aynı soru
amaneden 2 Eki 2022 #5,476 Cuphead'i Dark Souls'a gömüp yan oyun yapardım. Dinlediğinde yalnızlaştığın ya da yalnız hissettiğinde dinlediğin bir şarkı var mı? Varsa ne?
Cuphead'i Dark Souls'a gömüp yan oyun yapardım. Dinlediğinde yalnızlaştığın ya da yalnız hissettiğinde dinlediğin bir şarkı var mı? Varsa ne?
Büyük Korsan Kaidou 2 Eki 2022 #5,477 Bleach'in böyle duygusal olarak insanı yalnızlaştıran, yalnızken dinlettiren bir parçası vardı. Bir ara onu dinliyordum. Son zamanlarda izlediğin, en çok sevdiğin ve sevmediğin diziler neler?
Bleach'in böyle duygusal olarak insanı yalnızlaştıran, yalnızken dinlettiren bir parçası vardı. Bir ara onu dinliyordum. Son zamanlarda izlediğin, en çok sevdiğin ve sevmediğin diziler neler?
ƊƛƝƬЄ 2 Eki 2022 #5,478 Anime dizi sayılır herhalde. Dota: Dragon's Blood izledim beğendim. Teen Wolf izliyorum, 5. sezondayım vasat bir dizi. Bitsin diye izliyorum, pek beğenmedim. Hangi evren seni daha çok içine çekiyor? Lotr, Warcraft, Witcher, Game of Thrones...
Anime dizi sayılır herhalde. Dota: Dragon's Blood izledim beğendim. Teen Wolf izliyorum, 5. sezondayım vasat bir dizi. Bitsin diye izliyorum, pek beğenmedim. Hangi evren seni daha çok içine çekiyor? Lotr, Warcraft, Witcher, Game of Thrones...
Dattebayo..! 2 Eki 2022 #5,479 İçine çekiyordan kasıt hangisinde yaşamak isterdin tarzı bir şeyse açık ara Harry Potter evreni. Geçmişine dönüp baktığında kendine sövdüğün ya da kendinden tiksindiğin bir dönem oldu mu olduysa kaç yaş aralığıydı bu dönem senin için?
İçine çekiyordan kasıt hangisinde yaşamak isterdin tarzı bir şeyse açık ara Harry Potter evreni. Geçmişine dönüp baktığında kendine sövdüğün ya da kendinden tiksindiğin bir dönem oldu mu olduysa kaç yaş aralığıydı bu dönem senin için?
BlackMask 2 Eki 2022 #5,480 Her dönemde ara ara oluyor. Bu yıl senin için nasıldı? Bir cümleyle tanımlar mısın?