Mcgill 14 Ağu 2021 #4,531 Zeke. Önceden levi derdim ama fikirlerim değişti. Eren mi Reiner mı? Son düzenleme: 14 Ağu 2021
elisa 14 Ağu 2021 #4,534 Sevdigi isi yapiyor mutludur herhalde Linkini asagiya biraktigim bu parcayi dinleyip dusuncelerini belirtebilir misin? Gizli İçerik
Sevdigi isi yapiyor mutludur herhalde Linkini asagiya biraktigim bu parcayi dinleyip dusuncelerini belirtebilir misin? Gizli İçerik
Kenny 14 Ağu 2021 #4,535 Güzel şarkı. Şarkı ismi bana bir oyunu hatırlattı. :s Yaşlı bir babasın/annesin. Kızını iki farklı genç delikanlı istemekte. Kızını @Mihawk'a mı @Bavs'a mı verirsin
Güzel şarkı. Şarkı ismi bana bir oyunu hatırlattı. :s Yaşlı bir babasın/annesin. Kızını iki farklı genç delikanlı istemekte. Kızını @Mihawk'a mı @Bavs'a mı verirsin
elisa 14 Ağu 2021 #4,537 Kızım hangisini seviyorsa o kisi ile evlenmesine onay veririm En sevdiğin müzik grubu?
amaneden 14 Ağu 2021 #4,538 Korsanfan'ın Vintage Culture isimli üyesinin kafasında çaldığı şarkıların gelecekte bir materyal hâline gelmiş, tarafımca dinlenmiş ve bu satırları yazmama sebep olmuş olan gruptur. Doğmadan önce yapılması gereken üç şey?
Korsanfan'ın Vintage Culture isimli üyesinin kafasında çaldığı şarkıların gelecekte bir materyal hâline gelmiş, tarafımca dinlenmiş ve bu satırları yazmama sebep olmuş olan gruptur. Doğmadan önce yapılması gereken üç şey?
Brönzel Lem 14 Ağu 2021 #4,539 Göbekten besin emcükle, cenin pozisyonunda yat, keyfine bak çünkü en güzel zamanların. Sence üstümdeki 4 üyeden hangisi/hangilerinin sinirlenince gözü yaşarıp suratı kızarıyordur?
Göbekten besin emcükle, cenin pozisyonunda yat, keyfine bak çünkü en güzel zamanların. Sence üstümdeki 4 üyeden hangisi/hangilerinin sinirlenince gözü yaşarıp suratı kızarıyordur?
Mihawk 14 Ağu 2021 #4,540 @Vintage Culture, duygusal birisi olduğunu düşünüyorum. Ayrıca kendisini gördükten sonra o şekilde hayal etmesi pek zor gelmedi. :d Kalbinin kanayan yarasını bizimle paylaşabilir misin?
@Vintage Culture, duygusal birisi olduğunu düşünüyorum. Ayrıca kendisini gördükten sonra o şekilde hayal etmesi pek zor gelmedi. :d Kalbinin kanayan yarasını bizimle paylaşabilir misin?