Iris 15 Ağu 2021 #4,551 Geçer, geçiyor. Hayatının akışına etki edecek derecede önemli bir karar alman gerektiğinde duyguların mı mantığın mı daha ağır basar?
Geçer, geçiyor. Hayatının akışına etki edecek derecede önemli bir karar alman gerektiğinde duyguların mı mantığın mı daha ağır basar?
Mithyxila 15 Ağu 2021 #4,552 Duygularım ağır basar ama, bu duruma yanlış gözüyle bakıyorum. Kesinlikle mantık ağır basmalı. En sevdiğin yönün nedir?
Duygularım ağır basar ama, bu duruma yanlış gözüyle bakıyorum. Kesinlikle mantık ağır basmalı. En sevdiğin yönün nedir?
Shakan 15 Ağu 2021 #4,554 En boş mu bilmiyorum ama en çok boş yapanı @Killua Zoldyck . Forumda fikirlerinin en çok uyuştuğunu düşündüğün üye kim?
En boş mu bilmiyorum ama en çok boş yapanı @Killua Zoldyck . Forumda fikirlerinin en çok uyuştuğunu düşündüğün üye kim?
Kaldor Draigo 15 Ağu 2021 #4,555 @Brönzel Lem Forumda en çok zıt düştüğün kişi? Son düzenleme: 15 Ağu 2021
amaneden 28 Ağu 2021 #4,558 İleriye. Kimsenin beni tanımadığı bir yere. Önceki soruma gerek kalmamış. Başka bir şey soralım. En son kime yalan söyledin, neden? Son düzenleme: 28 Ağu 2021
İleriye. Kimsenin beni tanımadığı bir yere. Önceki soruma gerek kalmamış. Başka bir şey soralım. En son kime yalan söyledin, neden?
Mihawk 14 Eyl 2021 #4,559 Kendime yalan söyledim. Suçluluk duygumu bastırmak için sanırım. Karlı bir havada yürümek ister misin, benimle birlikte tabi. :d
Kendime yalan söyledim. Suçluluk duygumu bastırmak için sanırım. Karlı bir havada yürümek ister misin, benimle birlikte tabi. :d