Calgara 26 Tem 2021 #4,432 Mao Tibet'i almakla iyi etti mi desem ne desem bilemedim ki... Hangi mesleği yapmak isterdin, şuan ne yapıyorsun?
Mao Tibet'i almakla iyi etti mi desem ne desem bilemedim ki... Hangi mesleği yapmak isterdin, şuan ne yapıyorsun?
Kenshiro 26 Tem 2021 #4,433 Sinema yönetmeni. Şuan öğrenciyim. @Calgara nın karizmasına 10 üzerinden kaç verirsin?
Kenny 26 Tem 2021 #4,436 Yoğurtlu biber. İnsanları yönetime şikayet etmekten zevk alıp bunun için pusuya yatanlar hakkında ne düşünüyorsun?
Yoğurtlu biber. İnsanları yönetime şikayet etmekten zevk alıp bunun için pusuya yatanlar hakkında ne düşünüyorsun?
Arthur Morgan 26 Tem 2021 #4,437 Kenny McCormick dedi ki: Yoğurtlu biber. İnsanları yönetime şikayet etmekten zevk alıp bunun için pusuya yatanlar hakkında ne düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla ... Gizli İçerik: .d En son ne yedin?
Kenny McCormick dedi ki: Yoğurtlu biber. İnsanları yönetime şikayet etmekten zevk alıp bunun için pusuya yatanlar hakkında ne düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla ... Gizli İçerik: .d En son ne yedin?
elisa 26 Tem 2021 #4,438 burger yedim, kendim yaptim tabii ki de gidip 40 lira baymadim en son ne zaman agladin?
Eric Cartman 27 Tem 2021 #4,439 lise sonda. ilk dönemin ilk günüydü. Stresli anında onu hafifletmek için ne yaparsın?