Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Haydi Sor Sor

Hayır, hatta forumu takip ettiğimden beri seriye ve karakterlere olan sevgim azaldı. Ama yorumlara bakmadan edemiyorum da :D

Bazen webcamden izleniyormuşsun hissi oluyor mu?

Bilgisayarda kamera yok da telefondayken arada bir "Lan acaba?" demiyor değilim.

Dedikleriyle yaptıkları tutmayan, bize sunabildiği tek şey keder olan, mutluluğumuz için kılını kıpırdatmayıp bizi sevdiğini söyleyen insanları ne yaparız sevgili forum? Ne kadar sevsek de hayatımızdan çıkartırız, değil mi? Ömrümüzün kalanında onu özleyeceğimizi bilmemize rağmen...

İnsan denen varlığa, belki çok sevdiğin içindir bilmiyorum, çok takılıyor gibi bir halin var. Yok değil, desen de bu konuda zayıf görüyorum, olumsuz etkileniyor gibi bir halin var.

Evet, kime nerede takılırsan orada kalırsın. Geride bırakman gerekir, ilerlemek için.

Unutmuştur herhalde. :d

Sahip olduğun en iyi ve en kalıcı arkadaşları nerede edindin? (Lise, iş arkadaşları vs.)

Zaraki Kenpachi. Saçlarımı uzattığım için bir gün yaparım diyordum ama o kadar jöle kullanmak istemedim...

(Var olduğunu varsayacak olursak) Ölünce cennete mi giderdin cehenneme mi? Belki de araf, he?

Bizler cehennemin olduğu varsayımında bulunarak hergün Allaha , canımı al ama beni arafa yolla diye dua eden acılı gençlik değilmiyiz cevap belli.Bizler arafın kör kuyusunun yalnız çocuklarıyız

Pop şarkısında sözlermi yoksa ritimmi seni dinlemeye cezbeder ?

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık