Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Haydi Sor Sor

İçgüdüsel olduğunu düşünüyorum. İnsanların bilinçli bir şekilde pek fazla bir şey yaptıklarını düşünmüyorum.

Kendine dair en beğendiğin şey?

Sağduyu gereği tek cevabı olduğunu bildiğimiz şeyler dışında her şeyin en az iki cevabı olabileceğini bilmem diyebilirim. Bu sebeple biri benden net cevap istediğinde kafamda bin tane şey dönüyor ve karşımdaki insana yalan söylüyormuş gibi ya da ayak yapıyormuş gibi görünüyorum o düşünme sürecinde

Bir insanı denize yahut benzeri şeyi kirletmeye iten motivasyon nedir? Yeterince büyük diye midir benim attığımdan ölmez düşüncesi midir yoksa sadece kültürel bir alışkanlık mıdır?

Kültürel bir alışkanlıktan ziyade senin de dediğin gibi ben atsam ne atmasam ne düşüncesi. Denizlerin bu denli kirlendiğini fark edemedikleri için her yerde midesinden Barbie bebek çıkan balık videoları falan var.

Süpürge atmak mı Vileda atmak mı

Süpürgesiz vileda çamur yapar. Viledasız süpürge gönül eğlendirir. Önce süpürge ardından vileda yapılmalıdır.

Coğrafya kaderse eğer Ferhat dağları delerek kaderi mi delmiş olmaktadır?

Deldiği dağa göre değişir. Aynı coğrafyanın dağını deldiyse kaderi delmiş olmamaktadır. :s

Amaneden-Kekomancer-Arthur Morgan

Biri ile can ciğer kardeş olacaksın , birini alnının ortasından vuracaksın, biri ile de merhaba-merhaba seviyesinde bir iletişimin olacak. Dağılımı nasıl yapardın?

Her durumda ciddiye almak gerekiyor, aksi halde ot gibi yaşarsın, bunu isteyecek bir insan olmamalı. Ancak ömrün kısa oluşu kötü hayatlar yaşayan insanlar için teselli olabilir, bu açıdan ferahlatıcı bir etkisi olduğuna inanıyorum. Daha çok şey yazılır bu konuda ama ciddiye almak gerekiyor, aksi halde intihara kadar götürür insanı. Hiç bir şeye inanmıyorsan, yaşayacak bir amaç bulamıyorsan dünyadaki güzellikleri yaşamaya odaklanmalısın.

Aynı sorudan devam edebilirsiniz.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık