Zogolo 15 Tem 2021 #4,061 Hayatta yapılan her şey bir ciddiyet dahilinde olur diyebiliriz aslında. Bu durumda ciddiye almasak da ciddiyetle yapmamız gereken şeyler nedeniyle ciddi bir şeyin içinde yaşadığımızı düşünürüz böyle olunca da hayatı ciddiye almış oluruz. Yoksa olmaz mıyız?
Hayatta yapılan her şey bir ciddiyet dahilinde olur diyebiliriz aslında. Bu durumda ciddiye almasak da ciddiyetle yapmamız gereken şeyler nedeniyle ciddi bir şeyin içinde yaşadığımızı düşünürüz böyle olunca da hayatı ciddiye almış oluruz. Yoksa olmaz mıyız?
Kaldor Draigo 15 Tem 2021 #4,062 Oluruz Bir tane manganın finalini değiştirsen hangisini değiştirirdin?
AkaAshi 15 Tem 2021 #4,065 İnsanlar köpeklerden daha zeki varlıklar olduklarına göre maymunlar daha zekidir. Evcil kaplan mi evcil fil mi
İnsanlar köpeklerden daha zeki varlıklar olduklarına göre maymunlar daha zekidir. Evcil kaplan mi evcil fil mi
amaneden 15 Tem 2021 #4,066 Evcil fil. Tabii ev kadar olduğu için nasıl bir "ev"cillik olacak bilemiyorum. Forumun güzide insanlarına, daha önce hiç duymadıklarını düşündüğün bir şey önerebilir misin?
Evcil fil. Tabii ev kadar olduğu için nasıl bir "ev"cillik olacak bilemiyorum. Forumun güzide insanlarına, daha önce hiç duymadıklarını düşündüğün bir şey önerebilir misin?
amaneden 15 Tem 2021 #4,068 Bana yönelik bir soru olduğu için... Hayır, amaneden parayı bulmadı. Tekrar aynı soruyu sorayım: Forumun güzide insanlarına, daha önce hiç duymadıklarını düşündüğün bir şey önerebilir misin?
Bana yönelik bir soru olduğu için... Hayır, amaneden parayı bulmadı. Tekrar aynı soruyu sorayım: Forumun güzide insanlarına, daha önce hiç duymadıklarını düşündüğün bir şey önerebilir misin?
Aang 15 Tem 2021 #4,070 Sosyal sorumluluk projelerinde aktif görev al. Hangi yüzyılda yaşamak isterdin?