Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Hayatınızda Yaşadığınız İhanetler

Valla 60 kilo vermene mi, Kızın o kadar kişiye yazmasını mı, iki sene fark etmemene mi tuhaf durum valla :D
Sağlık meslekden tanışıyoz biz onla, okula bigün eğitim vermeye gittim gördüm, arkadaş oldum aslında ordan anlamam lazımdı arkadaş,alakam yok ilgim yok sürekli yazışıyoruz.Ara sıra sırf konuşuyoruz diye,şirkete uğruyordumda hiç görmüyordum böyle yaptığını.4 yıl konuştuk sonra ilişkiye girdik işte.4 yıl boyunca bunun için dışardan yemek yemedim.Bir şeker ağzıma sokmadım.Hergün koştum.Sırf iyi gözükeyim diye.Tabii bu beni normal yazıştıkları gibi görüyor.Bunuda seven tek salak bendim heralde bana direk atladı niye söylemedin baştan kilo sorun değil filan.Sonra müjde diye buna diyorumki galiba burda uzman olarak çalışcam.Bir mutlu oluyor bir mutlu oluyor.2 yıl sonra çalışmaya başladım işte.Şimdide hüsran.Ha iyimi oldu belki iyi oldu.Şimdi aynaya rahat rahat bakıyorum.Kızda kapalıydı bu arada uzak durun kapalılardan.Çok garip bi içleri var.Aman be ne konuda ne yazdım.Ağlattınız lan :/

Sağlık meslekden tanışıyoz biz onla, okula bigün eğitim vermeye gittim gördüm, arkadaş oldum aslında ordan anlamam lazımdı arkadaş,alakam yok ilgim yok sürekli yazışıyoruz.Ara sıra sırf konuşuyoruz diye,şirkete uğruyordumda hiç görmüyordum böyle yaptığını.4 yıl konuştuk sonra ilişkiye girdik işte.4 yıl boyunca bunun için dışardan yemek yemedim.Bir şeker ağzıma sokmadım.Hergün koştum.Sırf iyi gözükeyim diye.Tabii bu beni normal yazıştıkları gibi görüyor.Bunuda seven tek salak bendim heralde bana direk atladı niye söylemedin baştan kilo sorun değil filan.Sonra müjde diye buna diyorumki galiba burda uzman olarak çalışcam.Bir mutlu oluyor bir mutlu oluyor.2 yıl sonra çalışmaya başladım işte.Şimdide hüsran.Ha iyimi oldu belki iyi oldu.Şimdi aynaya rahat rahat bakıyorum.Kızda kapalıydı bu arada uzak durun kapalılardan.Çok garip bi içleri var.Aman be ne konuda ne yazdım.Ağlattınız lan :/
Harbi yaktık sigaraları.:a:

6 senelik kız arkadaşımı başka biriyle yakaladım tahmin ettiğiniz gibi değil :D sonuç 6 yıl çöp gençler :D benimle birlikte iken başka biriyle de konuşuyormuş. Adam bayağı büyüktü birde.

Harbiden uzak durun kapalılardan. Yani aralarından cidden dinine iyi sahip çıkanları vardır tonla ancak hafif meşrep olanları cinsel duyguları da bastırılmış olduğu için tüm kız gürûhu içinde en dobra olanları oluyor genelde.

Bende madem öyle bu sene kapalı bir kızla geçen bir olayı anlatayım forumdan birkaç arkadaşa da anlatmıştım aslında. Kendisiyle sınıfın whatsapp grubu aracılığıyla tanıştık. Kız çok güzel değildi zaten kapalı kızlar bana oldum olası itici gelmişlerdir. Ancak gene de zevklerimiz falan bayağı uyuşuyordu. Bende bubdan bayağı etkilenmedim desem yalan olur. Kendisi bayağı yobaz denebilecek kadar ak-troll'dü. Ancak o zamanlar pek önemli değildi siyasi görüş falan. Ancak bu kız durup dururken bir anda bana yazmaya başladı. Artık kabak gibi belliydi. Bende zaten anlamalıydım hiç görmediği bir erkeğe bu kadar yakınlaşmasından sağlam olmadığını. Ancak gene de tabi benimde nefis mantığın önüne geçti. Bir çıkayım bakayım nolacak dedim. Normalde okul başladığı vakit konuşuruz diye düşündüm, ancak okul başlayınca bir bahane ile gelmedi okula. Bende beklemeyip açıldım sözde sevgili olduk. Ancak kız okula gelmemeye devam etti bunu yaparkende sürüyle bahane öne sürdü, yok efenime söyleyim babaannem hasta ölüyor yok efendim üvey çıkmışım ailem beni sevmiyormuş zaten falan. Birde garip davranıyor Bi ayrılalım diyor bi barışalım diyor. Aslında orada artık çakmaya başladım bir şeyleri. Ama öyle şeyler öne sürüyorki saf olmakla duyarsız olmak arasında resmen git gel yaşıyorsun :D. En son Bi ara kavga ettik konuşmadık sonra tekrar başladık falan. Ancak vize zamanında da senle görüşmeye çekiniyorum falan diyince gittim kontrol ettim Sınab listesinden ismi yazılı değildi. Bunu yüzüne vurdum beni engelledi :D. Amacı neydi anlamadım. Sonra aylar sonra öğrendimki bana gönderdiği resmi kendi resmi değil kuzeninin resmiymiş. Başka bir okuldaymış. Yani örtülü kızın teki tarafından ustalıkla 3 5 ay boyunca işletildim :D

Üzdün be. İftardan sonra yakarız bizde.ama o kadar kilo vermen vallaha helal olsun nasıl bir kararlılıksa ben 10 kilo veremiyorum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık