Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Hayatınızda Yaşadığınız İhanetler

Ne olaylar olmuş öyle. Hep hatun muhabbetleri ki doğaldır zaten bu tarz konularda. Allah yaşatmasın bir daha kimseye öyle olaylar.

Aha aklıma bir şey geldi. Bu arada @Sir Crocodile bi hafta olmuş hâlâ yazacaksın.

Çocukken annemler bir yere gittiklerini(yeri hatırlamıyorum) söyleyip beni de halama bırakmışlardı. Sonra ben şans eseri televizyon izlerken annemle babamı bir programda görmüştüm. Bana yalan söylemişlerdi ve onlar eve gelince çok fena küsmüştüm işte hıh onlara! B-baka!

Aha aklıma bir şey geldi. Bu arada @Sir Crocodile bi hafta olmuş hâlâ yazacaksın.

Çocukken annemler bir yere gittiklerini(yeri hatırlamıyorum) söyleyip beni de halama bırakmışlardı. Sonra ben şans eseri televizyon izlerken annemle babamı bir programda görmüştüm. Bana yalan söylemişlerdi ve onlar eve gelince çok fena küsmüştüm işte hıh onlara! B-baka!
Ben yazacaktim hala aklimda da dalga konusu oluruz diye yazmiyorum.
Sonra çok romantik bir adam olarak götünmek istemem :/

Öyle küçükken kaldırılmaları yazarsak bitmez bu. Gerçi aklıma öyle büyük bi ihanet de gelmiyor :/ Neyse çocukluk şeysini yazayım bari.

Ben böyle 1 metrenden kısayken falan öğlen uyumamı sağlamak için hadi yat uyu şuraya gezmeye gidicez derlerdi. Uyanınca da aa biz uyandırmaya çalıştık, uyanmayınca gidip geldik derlerdi :( Hayır yani huysuz biri de değildim. Bana deselerdi ki öğlen uyumak şöyle yararlı, böyle sağlıklı, e uyurduk yani ne ki.

Burdan sonrasının konuyla alakası yok ama hikayenin devamı.
Bi süre kandım ama sonraları baktım hiçbir yere gidemiyoruz, ben de uyur gibi yapmaya başladım. Camdan atlayıp dışarıdaki kapıyı çubukla açardım ve sandaletlerimi alıp kendim gezerdim. Nereye kayboldu diye tüm mahallede ararlardı sanki kendi mahallemizde kaybolucaz
O yaşta yürüyerek acemlerden heykele gidiyorduk, bisikletle mudanyaya gidiyorduk olm...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık