Yazdiktan sonra buralarda peş pese cıgara yakan insanlari görmek istiyorsun heralde sana onlari gostereceğim.Hadi bakalım ihanet etme bana.
Yarin yazarim. :/
Yazdiktan sonra buralarda peş pese cıgara yakan insanlari görmek istiyorsun heralde sana onlari gostereceğim.Hadi bakalım ihanet etme bana.
Tamamdır. :/Yazdiktan sonra buralarda peş pese cıgara yakan insanlari görmek istiyorsun heralde sana onlari gostereceğim.
Yarin yazarim. :/
Ben yazacaktim hala aklimda da dalga konusu oluruz diye yazmiyorum.Aha aklıma bir şey geldi. Bu arada @Sir Crocodile bi hafta olmuş hâlâ yazacaksın.
Çocukken annemler bir yere gittiklerini(yeri hatırlamıyorum) söyleyip beni de halama bırakmışlardı. Sonra ben şans eseri televizyon izlerken annemle babamı bir programda görmüştüm. Bana yalan söylemişlerdi ve onlar eve gelince çok fena küsmüştüm işte hıh onlara! B-baka!
Sıkıntı olmaz.Ben yazacaktim hala aklimda da dalga konusu oluruz diye yazmiyorum.
Sonra çok romantik bir adam olarak götünmek istemem :/
Tamam yazarim.Sıkıntı olmaz.![]()
Sıkıntı yok, okuyalım da.Tamam yazarim.
Uzun olacak biraz ama neyse.
Seni kirmaktansa telefonun dokunmatiğini bozana kadar yazi yazarim daha iyi.
Yarin alintilarim seni okursun.
Erinme ama uzun diye :/
Rastgele bu konu dek geldi üzücü ihanet anıları dönmüș ama ben 6 yıl önce anlatılacak hikayeyi merak ettim asılTamam yazarim.
Uzun olacak biraz ama neyse.
Seni kirmaktansa telefonun dokunmatiğini bozana kadar yazi yazarim daha iyi.
Yarin alintilarim seni okursun.
Erinme ama uzun diye :/