Hangi diziydi unuttum.Haber getiren eleman kötü haber getiriyor.Adam da eski çağlarda olsak kellen gitmişti neyse ki medeniyet olarak ilerledik diyor.Evet ortaçağ iyi bir dönem sayılmaz
şanslı bir konumda olmadığın sürece huzurun garanti değil.

Özür dilerim patron, şaka yapmıştım sadece. Bana güven. dünyayı birlikte ele geçireceğiiz.Sürekli saf köylülere çökmek şanımıza yakışmaz bizim, örgütler arası savaş kaçınılmaz olucak zaten, imparatorluğa kadar yolumuz var, rahat ol. Hem öyle bir dünyada değil sağ koluma gölgeme dahi güvenmeyeceğimi bilmen gerekiyor. Azrail olucam derken ecel canını alır, haberin olsun.
Beni korkuttun şimdi. Korka korka ihanet edeceğim çünkü bir grup adam nereye kadar yaşarız kimbilir. En azından Kara Ateş'i talip krallıklara satıp bir kontluk, lordluk falan elde edersem kalem olur, rahat ederim. Seni de kont yaparız daha sonra, düşün bunu.Sadık olup daha da büyüyebiliriz. Griffith'i düşün!! Yalnız Grif'in Guts'u olmam söyleyeyim...
Özür dilerim patron, şaka yapmıştım sadece. Bana güven. dünyayı birlikte ele geçireceğiiz.
Beni korkuttun şimdi. Korka korka ihanet edeceğim çünkü bir grup adam nereye kadar yaşarız kimbilir. En azından Kara Ateş'i talip krallıklara satıp bir kontluk, lordluk falan elde edersem kalem olur, rahat ederim. Seni de kont yaparız daha sonra, düşün bunu.
Op dünyasında sıradan insan olarak yer almak temalı konuydu o. Burada ise gerçek dünyadayız. Herkes sıradan. Yukarıda planı yaptım, doğru hamleler ile bir kalem olacak. Seni de lord yaparım bana katılırsan.Hahaha sen daha geçen beni karaborsaya yeraltı dünyasına çekiyorsun huzurlu yaşamımdan demiyormuydun bu ne perhiz bu ne lahana turşusu böyle.
![]()
Az evvel hepinize yaşam vaad ediyordum ancak fikrim değişti.Özür dilerim patron, şaka yapmıştım sadece. Bana güven. dünyayı birlikte ele geçireceğiiz.
Beni korkuttun şimdi. Korka korka ihanet edeceğim çünkü bir grup adam nereye kadar yaşarız kimbilir. En azından Kara Ateş'i talip krallıklara satıp bir kontluk, lordluk falan elde edersem kalem olur, rahat ederim. Seni de kont yaparız daha sonra, düşün bunu.
Yok kalsın sağol.Şu an iskoçyadan toprakla lord ünvanı alabiliyormuşsun alan 60 bin kişi varmış.Op dünyasında sıradan insan olarak yer almak temalı konuydu o. Burada ise gerçek dünyadayız. Herkes sıradan. Yukarıda planı yaptım, doğru hamleler ile bir kalem olacak. Seni de lord yaparım bana katılırsan.
At eti yer kımız içeriz waifuya gerek yok. Gerekirse köyler boşuna mı var ?Beni korkuttun şimdi. Korka korka ihanet edeceğim çünkü bir grup adam nereye kadar yaşarız kimbilir. En azından Kara Ateş'i talip krallıklara satıp bir kontluk, lordluk falan elde edersem kalem olur, rahat ederim. Seni de kont yaparız daha sonra, düşün bunu.