Ooo gelsin altın sikkelerBilgin olsan sadece selçuklu da değil diğer tüm devletler senin peşine takılır. Ibn-i Haldun mesela.

Ooo gelsin altın sikkelerBilgin olsan sadece selçuklu da değil diğer tüm devletler senin peşine takılır. Ibn-i Haldun mesela.
Ölmek falan yok!:/ Eski çaplarda yaşayanların hepsi öldü de biz nasıl bu günlere gelebildik.(Öldüler)
O çağın dizi ve filmlerini çok seviyorum.Şuan izlediğim dizi bitince ona bakarım.Teşekkürler öneri içinOutlander izle bence. Yeni Çağ'da geçiyor, ama hoşuna gider.
Dostum boyun ve kol kısmı öğretmen masa örtüsüne benzeyen korkunçlu gacı kıyafetine niye bu kadar yükseldin ki? Hele alt kısmına ne kadar haşere varsa yuva yapar önünü alamazsın ilaç falan da yoktur şimdi o zamanlardaOyunla gerçek hayat bir değil kiNe güzel asil elbiseler var o dönemlerde
![]()
yağmalamaya gerek yok çiftçilik yapardık,tavuk horoz alırdık 1 kaçtane buğday tarlaları tmmdır.Lan hepiniz de ölen taraftasınız, korkmayın ben varım. Hepinizi bir çatı altında toplardım. Hep beraber maceradan maceraya koşar, köyleri kasabaları yağmalardık... Yalnız bana katılacak olan kadınlar sadakat falan beklemesin, haremimi kurardım.
Olmaz bu, savaşmamız gerekiyor kılıç kalkan. Yoksa eski çağlarda yaşamanın bi anlamı olmaz.yağmalamaya gerek yok çiftçilik yapardık,tavuk horoz alırdık 1 kaçtane buğday tarlaları tmmdır.