Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Hancock vs. Aokiji

Sonuç ne olurdu?

• Durdurabilirdi

Kullanılan: 16 61.5%
  • Durduramazdı

Kullanılan: 10 38.5%

• Kullanılan toplam oy
    26
Tekme gücü meyvesinden geliyor taşa dönüştürme olarak, Luffy i yere mıhlayan Smoker a sinir küpüyle dalmış bir şekilde görüyoruz, bakışlarından gayet ciddi daldığını farkedebilirsin, gördüğümüz bütün vuruşları hep aynı tabanlıydı , buza vurup taşa dönüştüreceğini düşünmüyorum

Dof ile arasında çok büyük fark var bana göre, H.haki seviyelerininde aynı olduğunu düşünmüyorum
Meyve tabanlı veya tamamen kendi gücü ne fark eder? Sonuçta güç onun gücü. Luffyde mi ayıracağız veya başka meyve kullanıcılarını?
Bir olaydan yola çıkarak bakıyorsun meseleye baksan bile olay şu; Hancock geçemezsin ulan diyor o da yerinde sayıyor. Şumu olmalıydı gidip Smoker'ın kafasını almalıydı?
Valla Lawla arasında ne kadar fark varsa onun ya bi tık üstü veya bi tık aşağısı.

Roronoa Zoro

Sen Hancock'un MF savaşında yaptığı vuruşu baz alarak sonuç çıkardın.Bende Dof'un hakili olması ve Croco'yu kesmesi gereken telinin kesemediğini örnek göstererek MF savaşında yaptığı basit bir vuruşu baz alarak tespit yapmanın mantıklı olmadığını açıklama gayretinde bulundum.
Bende ikisinin aynı şeyler olmadığını ve Hancock un ciddi olduğunu söylüyorum, yüz ifadesinin gülümser tarzda olduğunu iddaa ediyorsan bilmem görmene rağmen :ehe:

Korsanlar Kralı @

Tuğamiral Smoker a attığı tekme ile olmaz o işler üstteki mesajımı net incele farkedecen

[YOUTUBE]delTnlQZtvo[/YOUTUBE]
Buggy örneğini verseydin o daha iyi olurdu.
Şunu önüme sürüyorsun ama şartları tamamen es geçiyorsun. Adam Luffy derdinde senin attığın olaya bak.
Lordların çinde; Mihawk Dof Kuma Hancock Law var cidden gelip bunların uygun koşullarda böyle bir arkadaşını korumak için kendini feda eden durumlarda değil bak mesela Dof Aokiji olayı gibi şartlarda o dedim olmaz, inan

Roronoa Zoro

Oda'nın kral haki gibi bir güç verdiği hatunun Smoker'a attığı tekmenin en güçlü saldırısı olduğunu mu düşünüyorsun?

Luffy'de zaten her arc boss'uyla dövüşe başlarken ilk yumruğu en güçlüsü oluyordu değil mi?
Hancock un attığı tüm tekmeler bu bazlıydı, gördüğümüze göre yorumlamamız lazım

Sen sevdiğin adamı yere mıhlayan birine nasıl bir tekme atarsın, gayet sinirli bir şekilde vurmaz mısın, Hancock un yüz ifadesi doğruluyor mu? Doğruluyor

Yanına gider,1-2 vurmaya çalışırdı.O kadar yüksek görmüyorum amiraller karşısında boa yı.Bir cacık yapamazdı.

Buggy örneğini verseydin o daha iyi olurdu.
Şunu önüme sürüyorsun ama şartları tamamen es geçiyorsun. Adam Luffy derdinde senin attığın olaya bak.
Lordların çinde; Mihawk Dof Kuma Hancock Law var cidden gelip bunların uygun koşullarda böyle bir arkadaşını korumak için kendini feda eden durumlarda değil bak mesela Dof Aokiji olayı gibi şartlarda o dedim olmaz, inan
Şimdi kendimizi kandırmayalım Jinbei kendini korumaya çalışıyor olsa da durum pek farklı olmazdı, Akainu Ivankov'u da ezip geldi, o kimseyi korumuyordu. Saydığın kişilerden ilk üçü tamam ama diğerleri teke tekte amirallerlere karşı zayıf kaçıyor, belki Hnacock'u da ekleriz ama o kadar..

hancock ne kadar güçlüdür bilemem ama o shibukai sıralamasının güce göre sıralama olduğunu düşünmüyorum oda trolluyor bence sonuçta bi anket yapsan güç sırası nasıldır diye boyle bi sıralama yaparsın o yüzden bence oda onu düşünerek yazmıştır :).
Aokiji yi ise durdurur bence sonuçta su sahne mangada var mıydı bilemiyorum ama hancock 2 tane paficistayı anında indiriyor eğer burası filler değilde mangada da olan bişeyse durduramaması saçma olur bence.
[YOUTUBE]twOLRZHe6Jw[/YOUTUBE]

hancock ne kadar güçlüdür bilemem ama o shibukai sıralamasının güce göre sıralama olduğunu düşünmüyorum oda trolluyor bence sonuçta bi anket yapsan güç sırası nasıldır diye boyle bi sıralama yaparsın o yüzden bence oda onu düşünerek yazmıştır :).
Aokiji yi ise durdurur bence sonuçta su sahne mangada var mıydı bilemiyorum ama hancock 2 tane paficistayı anında indiriyor eğer burası filler değilde mangada da olan bişeyse durduramaması saçma olur bence.
http://www.youtube.com/watch?v=twOLRZHe6Jw
Orası fiiler maalesef mangada öyle bir sahne yokmuş :/

e.oda kosturduguna göre durdurabilme ihtimali var.sonucta ucarak tekme atsa marco kadar olmasada o da aokijiyi kısa süreligine luffyden uzaklastırırdı.hancockta saglam haki var bunu biliyoruz.

birde ben mesela aokiji olsam marcoyla dövüsürüm,hancockla dövüsmem.marconun saldırı gücü belli ama hancockun bazı saldırıları fiziksel gücün ötesinde haki meyve kombinasyonu gibi duruyor.

sonucta momongada koramiral ve busoshoku biliyor ama adam diz çöktü kaldı.

yani hancock aokijiyi durdurur belki 5 dakikada tutardı ama devam eden bir vsde mihawk dahil hiç kimse kuzanı alamaz.adam saliseler içinde kmlerce deniz donduruyor.10 gün boyunca buz kullanarak magmayla asık atmıs,hancocka yazık olurdu :agla:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık