@gyjbsch
Ben görmediğim icin demiyirum iste su kadar para verio suna tecavuz ettirsem diye. Boş boş yazi yazmiyorum.
Paralı askerler, katıldıkları çatışmanın siyasi veya ekonomik sonuçlarıyla genelde ilgilenmeyerek, hizmetlerini daha çok bir meslek olarak benimseyen kişilerdir. kişisel
paralı askerler olabileceği gibi belli bir kabile, grup veya klan
paralı asker olarak hizmet verebilir.
Yav adami oyuncak yaptilar sonra bizimkiler kurtardi adami. O ise kendini borclu hissedio bizimkilerle savaşti.omdan önce ise diğer tümenlerle buluşup Luffy'ye bağliliklarini bildirmek için kura cekio tümen siralarini belirlemişler. Adamin Luffy'den ne cikari var diyorum sana kullandiğin laf. Luffy adina bir yerleri yağmalayacak diyerek olmayan bir seyi kesinmiş gibi yaziyorsun. Bu adam bir yerleri yağmalasa bunu Shici olan Buggy'nin adiyla yapar hem daha risksiz adm Shici olduğu icin denizciler pek fazla sorun etmez. Adam Luffy'nin nasil biri olduğunu anlamamis midir onun adina yağmalasa onu Luffy yaninda tutar mi bir kere Hayrudin böyle bir seybyapar mi onu bile bilmeden bunu diyorsun.
Dof olayina gelirsek orada tartiştiğimiz sey. Hajrudinin Buggyden ayrilip Luffye bağliliğini bildirmesiydi.
Bende sana dedim ki Buggynin yaninda parali askerlik yapiyordu yani cikar meselesiydi. Luffye ise kendisini kurtarmasi sebebiyke borçlu hissediyir ve Dif olayiyla onun nasil biri olduğunu anliyor. Adamin olayi zaten para değil. Adamin hayali sevlerin krali olmak ve tüm dev kabilelerini toplamak.
Dof da ise oynaklik yaptiğini soyledim. İlk başta Law seni öldürecem diye zirvaliyordu. Law Kaido konusunu açinca. Hey şaka yapmayi felan kes Law diyor. Law ise Shiciliği birkacaksin diyor o ise birakacam diyor fakat sonra araya CP0'i sokup birakmiyor.
Ve Dof herkesi kullanan bir adam ve cikarlari doğrultusunda hareket ettiği için ondan örnek verdim bundan normal ne var? Fanisin diye herseyi sana mi yazdim saniyorsun?
Asil saçmalayan sensin bu adam ne yeyip içiyor onur ne parali asker yazmişsin bende sana cevabi yazdim sen yine anlamak istediğin gibi anlamişsin.
@Smoker
Yazinda Onurlu yazmişsin bazi arkadaşlara göre onuru yokmuş adam parali asker ya yanliş yazmişsin heralde.