Sana acikladim Dof olayini okumayi bilmediğin icin gormemiş olabilirsin.
Dofa bağlamamin sebebini de soyledim swn herseyi istediğin gibi anliyorsun o da benim sorunum değil.
Hala diyisun ki para verio şunu yaptirsam yav hala bir seyleri kanitlamaya calisiyorsun bu adamin ne tur is yaotiğini gördün mü? Veya Buggy'e ne tür isler geldiğini biliyor musun adam parali asker olarak geçiyor bak asker ne olduğunu da aciklayayim mi?
Benim bir seyi akladiğim yok sen her karaktere bir seyleri yapiştiriyorsun yapadiği halde.
Adam asker kendin yaziyorsun savaşiyor işte kullandiğin lafkara bak ilk önce.
Neyse fikirler değismiyor. Boşa tartisiyoruz.
Sen gördün mü ne tür iş yaptığı peki, öyle konuşuyorsun. Asker'in ne olduğunu açıklasana?
Yav olum nasil bir mantik bu adam Buggy'nin yaninda iş yapmasinin sebebi o Shici olduğu için her seyi rahat yapmasi.
Adam Luffyi gördükten sonra ona koşulsuz olarak bağlaniyor yani Buggy de olduğu gibi karşilikli bir çıkar meselesi yok.
Sen diyorsun güvenilmez ona bakarsan korsan serisi okuyorsun kimseye güvenilmez bu seride o zaman.
Korsan serisi kimseye güvenilmez diyorsun sonra Luffy'ye içten bağlı nereden biliyon? luffy'den çıkarı olmadığını nereden biliyorsun? kafana göre yazıyorsun, sen yazdığın için doğru ama.
@gyjbsch
Bak olay senin dediğin gibi olsa bu adam Buggy'nin yaninda kalirdi.
İşini yapar parasini kazanirdi ne denizciler bu adami rahatsiz ederdi ne başka bir sey.
Bu adam bir nevi denizcileri karsisina aldi. Olay senin baktiğim degil sen de öyle bir goz var ki herkesi Dof gibi cikarci herkesi kullanan bir karakter gibi görüyorsun.
Bu seride devlerden fazla Onuruna düşkün bir ırk gördün mü?
Adamin cikari olsa Buggy'nin yaninda kalirdi.
Sen herkesi Dof gibi yanar döner saniyorsun ama neyse salla senin bakiş acini degistiremiyoruz boşa tartisiyoruz öyle.
Çıkarı olsa hala bak burada Buggy'nin yanında olurdu diyorsun, ben artık fırsat yakaladı açılacak daha büyük pay alacak diyorum. Seriyi sen yazmıyorsan nereden biliyorsun? Herkes shichi adamı mı olmaya çalışıyor? Yine sadece senin fikrin ve kesin gibi algı yapıyorsun.
Law ile konuşmasinda Shiciliği birak dedi Kaido olayi cikinca birakacam dedi. Sonra yine döneklik yapti CP0 i soktu ve birakmadi al sana yanar dönerlik.
Buna yanar dönerlik desin 1 kişi hepsinde sen haklısın diyeceğim. Adam tehdit ediliyor ve sen dürüst olmadı diye yanar döner diyorsun. Alakası yok ama ben görmezden gelmiştim, demek ki öyle yapmamak gerekiyormuş.
Devler onurlu deyp geçiyorsun sadece, başka veri yok. İsteseler yapamazlar değil mi? Çünkü mangada öyle geçmiş. Aksini düşünme veya söyleme, çünkü onurlu demişler.
Ayrıca ben karakterlere başka açıdan yüklenmeyi sevdiğimi söyledim. Ama okumadığın için görmedin tabi. Hayal olan seride, bu kadar iyimserlik varken dev ihanet eder mi etmez, ama ihtimalini konuşmak benim hakkım.
@gyjbsch
Luffy'nin ismi ile bir yerlere mi çökecek?
Luffyler ne yeyip içiyor la nasil mantik bu yeyip içen onursuz mu oluyor.
Sen yaziyorsun heralde seriyi karakterleri bir yerlere cöktürüyorsun felan.
Seninle sonsuza kadar tartisirdim ama ortada olan bir şeyi boşuna tartişmayacam daha fazla.
Sen seriyi okuyup aklinda değistirmeye devam et.
Burada da Luffy'ler ne yeyip içiyor demişsin.

Luffy birinin paralı askeri mi? Çürütüceğim diye saçmalamışsın. Ben Barto ne yer ne içer demedim, öyle desem haklısın Luffy ile karşılaştırmakta ama devden başka birinin paralı köpeği yok. Verdiğin örnek tamamen alakasız ama bir şey dememiştim.
Ben hatalarını görmezden geldim ama sen her defasında Dof'a onun üzerinden bana..