Yani gibi gibi. Hinata ile ilk tanıştıklarında biraz ters yapıyor ama sonradan seviyorsunuz.Spoilerdan yana sıkıntım yok ama sinir bozucu bir karakter değildir umarım. Gördüğüm kadarıyla Hinatanın biraz daha tez canlısı gibi.![]()

Yani gibi gibi. Hinata ile ilk tanıştıklarında biraz ters yapıyor ama sonradan seviyorsunuz.Spoilerdan yana sıkıntım yok ama sinir bozucu bir karakter değildir umarım. Gördüğüm kadarıyla Hinatanın biraz daha tez canlısı gibi.![]()
Geldiniz mi güncele? Nasıl, memnun musunuz seriden şu anVay be! Olaylar nereden nereye geldi. Bildiğin ters köşe oldum ya. Ama bir yandan da güzel oldu.![]()
Tobioooo!!!Spoiler'a göre Hinata bu bölüm pasörlük falan da yapacakmış. İlk sette 21-17 öne de geçiyorlarmış. Bağırın bakiyim Hinata diye
Tobio'ya ihtiyaç kalmadı prime döneminde Hinata kendi kendine pas bile atabilcek.Tobioooo!!!
Bir efsane der ki: Hinata o kadar iyi bir oyuncu olmuştur ki, kendi kendine elleri bağlı voleybol bile oynayabilirTobio'ya ihtiyaç kalmadı prime döneminde Hinata kendi kendine pas bile atabilcek.
Vayy bu haber sevindirdi.Spoiler'a göre Hinata bu bölüm pasörlük falan da yapacakmış. İlk sette 21-17 öne de geçiyorlarmış. Bağırın bakiyim Hinata diye