İnş o güzel günler de gelecek. Bir de milli takım formasını sırtına geçirelim tamamdır.@HİNATA SHOUYOU Servisi attı , servis ace ile sol ile smacı kaldı![]()
İnş o güzel günler de gelecek. Bir de milli takım formasını sırtına geçirelim tamamdır.@HİNATA SHOUYOU Servisi attı , servis ace ile sol ile smacı kaldı![]()
Ulusalların sonuna doğru ağzı ile uçak bile çekiyor ama Ulusalların sonuna nereden baksanız 100 bölümünüz var daha. Umarım sıkılıp bırakmazsınız. Hinata manga sayısı olarak cidden yavaş gelişiyor ama evrenin içinde geçen zaman düşünüldüğünde inanılmaz korkunç bir hızla gelişiyor. Şu an okuduğunuz inarazaki maçı ile 100 bölüm sonrası arasında sadece bir ya da iki gün var ama oralara gelirseniz farkı göreceksiniz.Mangada 275'e kadar geldim de Hinata'dan hariç herkes bir şeyler yapıyor. Can sıkıcı bir durum. Valla soğumak üzereyim artık. Çocuğun maçta olup olmadığını takım listesinden anlayabiliyorum. Yazar çok geri planda tutmuş sanki. 1 hareket yapıyor, ondan sonra bir daha meydanda yok.
281'e kadar geldim. 6 bölümde-sözde baş karakter ama -çocuğun esamesi bile okunmadı. Neyse bölümün sonunda yazar Hinata'yı hatırladı da azıcık umutlandım. Bi 10 bölüm daha bu şekilde devam ederse ben okumam bu mangayı.
Hinata'yı geliştirme yöntemi biraz can sıkıcı. Çocuk 10 bölüm ortada olmuyor, sonra güzel bir hareket yapıyor ve birkaç bölüm yine ortada yok.Ulusalların sonuna doğru ağzı ile uçak bile çekiyor ama Ulusalların sonuna nereden baksanız 100 bölümünüz var daha. Umarım sıkılıp bırakmazsınız. Hinata manga sayısı olarak cidden yavaş gelişiyor ama evrenin içinde geçen zaman düşünüldüğünde inanılmaz korkunç bir hızla gelişiyor. Şu an okuduğunuz inarazaki maçı ile 100 bölüm sonrası arasında sadece bir ya da iki gün var ama oralara gelirseniz farkı göreceksiniz.![]()
Kamomedai maçı, özellikle son seti, efsane cidden. İyi okumalar.Sonunda Hinata'nın sahne alacağı maçlara geldim. Nekoma maçında iyiydi. Şimdi asıl mücadele başlıyor galiba. Heyecan dorukta.
Küçük Dev'in takımı di mi bu? Takım isimlerini hala ezberleyemedim.Kamomedai maçı, özellikle son seti, efsane cidden. İyi okumalar.![]()
Aynen Hoshiumi'nin takımıKüçük Dev'in takımı di mi bu? Takım isimlerini hala ezberleyemedim.
Hinata coşsun istiyorum artık ya.Aynen Hoshiumi'nin takımı![]()