Black 15 Şub 2021 #382 Kagura dedi ki: Gizli İçerik: 2 cons Xiao xd Gizli İçerik: Standard wish'te 20de gelen keqing?? Genişletmek için tıkla ... Dante dedi ki: Sonunda ilk beş yıldızlı karakterim -Jean- düştü, yanında Beidou da geldi. Bunları kasayım mı, tavsiye eder misiniz? Genişletmek için tıkla ... Historia dedi ki: Geç oldu, güç oldu ama buna da şükür:/ Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun.
Kagura dedi ki: Gizli İçerik: 2 cons Xiao xd Gizli İçerik: Standard wish'te 20de gelen keqing?? Genişletmek için tıkla ... Dante dedi ki: Sonunda ilk beş yıldızlı karakterim -Jean- düştü, yanında Beidou da geldi. Bunları kasayım mı, tavsiye eder misiniz? Genişletmek için tıkla ... Historia dedi ki: Geç oldu, güç oldu ama buna da şükür:/ Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun.
Mihawk 17 Şub 2021 #384 Bilgisayar mı yoksa telefondan mı oynamak daha iyidir? Başlamayı düşünüyorum.
RedTeroR 18 Şub 2021 #386 RocheFelix dedi ki: @RedTeroR Şöyle bir şey buldum Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Oyunu bıraktım Ufaklığı bırakmıyorum
RocheFelix dedi ki: @RedTeroR Şöyle bir şey buldum Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Oyunu bıraktım Ufaklığı bırakmıyorum
Killua Zoldyck 20 Şub 2021 #388 Ulan oyuna yeni başlayanlara Diluc'lar Xiao'lar düşer bize düşene bak Gizli İçerik Neyse buna da şükür
Ulan oyuna yeni başlayanlara Diluc'lar Xiao'lar düşer bize düşene bak Gizli İçerik Neyse buna da şükür
Shakan 2 Mar 2021 #390 Historia dedi ki: Genişletmek için tıkla ... Oaaa oyunu bıraktım ama çok iyiymiş bu.