Nasıl bir yardım istiyorsun ?Bir ara PC de oynayıp bırakmıştım. Geçenlerde PS5 alıp tekrar başladım. Var mı yardımcı olabilecek birileri?
Nasıl bir yardım istiyorsun ?Bir ara PC de oynayıp bırakmıştım. Geçenlerde PS5 alıp tekrar başladım. Var mı yardımcı olabilecek birileri?
Wuwa açık ara hem Hsr'den hem genshinden daha iyi bir oyun zaten.Bu Çinliler hile ile otomatik her şeyi yaptıran bir sistem geliştirmişler bir sürü hesap satıyorlardı ucuzdan, sırf onlar yüzünden şirket sürekli anti cheat geliştirmeye devam etti, sonunda o AC sürümleri Avrupa ve Kuzey Amerika serverlarına da eklenmeye başlamış, bir ban dalgası geldi ki meğer herkes oyunu hileyle oynuyormuş.Hile kullananlara da hak vermiyor değilim çünkü oyunda hikaye skip olmaması, binek olmaması, her bokun stamina zırvasına takılması insanları canından bezdirmiş durumda. Oyunu gereksiz uzattıkları yetmiyormuş gibi bir de 6. sürümde Snezhnaya bölgesi yerine oraya yakın Nod Krai denen bölge ve eski ülkelere eklemelerle bildiğiniz filler bir yıl geçirmeyi planlamış şirket. Böyle şirkete az bile yapıyor hileciler, umarım çok daha iyi hileler geliştirip en çok zararı verirler. Gacha oyunlarının Nisan/Mayıs gelirlerine baktıklarında Wuwa bile Genshin'in içinden geçmiş görünüyor, beter olsunlar beter.
Her açıdan değil bana göre ama GI de eksik olan şeyleri görüp kendilerinde kullanarak iyi iş çıkartıyorlar. Wuwa moblarını, bosslarını, müziklerini kısacası dünyasını sevemiyorum bir türlü. Bu arada HSR gelir olarak GI/WW gelirlerini 5'e katlayıp 1. sıraya yerleşmiş, Mihoyo'nun işleri tıkırında olması hiç hoşuma gitmiyor.Wuwa açık ara hem Hsr'den hem genshinden daha iyi bir oyun zaten.
Global pasiften dolayıdır.Her açıdan değil bana göre ama GI de eksik olan şeyleri görüp kendilerinde kullanarak iyi iş çıkartıyorlar. Wuwa moblarını, bosslarını, müziklerini kısacası dünyasını sevemiyorum bir türlü. Bu arada HSR gelir olarak GI/WW gelirlerini 5'e katlayıp 1. sıraya yerleşmiş, Mihoyo'nun işleri tıkırında olması hiç hoşuma gitmiyor.
İnazumaya yakın zamanda geçtim, şu kahramanları geliştir şu kahramanlar çöp dediğiniz neler var?Nasıl bir yardım istiyorsun ?
Eski kahramanlardan hiçbirini çekme. Yeni çıkanlarla aralarında çok büyük fark var.İnazumaya yakın zamanda geçtim, şu kahramanları geliştir şu kahramanlar çöp dediğiniz neler var?
bence türünün en iyisi oynanış ve görsel açıdan genshin impact ama bu kadar kötü yönetilen oyun hiç oynanmayı haketmiyor. 3. kez 50-50 kaybedince oynamayı bırakmıştım. hikaye skip dalgası gelirse belki tekrar oynarım.Wuwa açık ara hem Hsr'den hem genshinden daha iyi bir oyun zaten.
Kişisel bir durum bu tabi daha iyi diyebilirsin ama benim kendi tecrübelerimden yola çıkarak söyleyeceğim yakın bile değiller.bence türünün en iyisi oynanış ve görsel açıdan genshin impact ama bu kadar kötü yönetilen oyun hiç oynanmayı haketmiyor. 3. kez 50-50 kaybedince oynamayı bırakmıştım. hikaye skip dalgası gelirse belki tekrar oynarım.