Düşündüğüm her şeyi söylemişsiniz. Özellikle Furina'dan çok memnunum. Yelan olmazsa olmaz değil artık benim için.Su uygulaması istiyosan xq, hasar istiyosan neuv, support istiyosan furina var. Çar hala iyi ama bi olayı kalmadı.
Düşündüğüm her şeyi söylemişsiniz. Özellikle Furina'dan çok memnunum. Yelan olmazsa olmaz değil artık benim için.Su uygulaması istiyosan xq, hasar istiyosan neuv, support istiyosan furina var. Çar hala iyi ama bi olayı kalmadı.
Dediğin çok mantıklı da mihoyo böyle bir güzellik yapacağını düşünmüyorum.Ama en azında.10-15 kadar sınırı artırılsa gene idare eder.Sıradan oyuncular için normal reçine çok da önemli değil. Önemli olan yoğun reçine sınırı. Kesinlikle sonsuz olmalı çünkü bedava değil kelebek toplamanız gerekiyor. Ya zaten sınırlı miktarda toplayabiliyorsun bir de sınırlı içeriklerden üretilmesine rağmen üretime de sınır koyuyorsun.
Hsr'daki sistemi getirebilirler belki ileride resin sınırı full olunca 2400 sınıra kadar resin otomatik başka bi barda birikiyor ama dolum hızı normal resine göre daha yavaş. Mesela bu hafta 3-4 gün giremedim oyuna biriken resine ek 500 küsür resin birikmişti.Dediğin çok mantıklı da mihoyo böyle bir güzellik yapacağını düşünmüyorum.Ama en azında.10-15 kadar sınırı artırılsa gene idare eder.
Adamlarda oyunu iyileştirmek ten çok rakipleri bir şekilde devre dışı bırakalım düşüncesi var. O yüzden çok bişi beklememek lazım.Reçine sınırı 200 çıkmış.Bu yeni oyun herhalde birilerini tedirgin etmiş olarak yorumladım Ha ama öyle çok bir değiştiren güncelleme değil gerçi
Silahı olmadan nasıl acaba garanti şuan 75 pity'de, Furina'yı beklesem diye düşünüyorum.Adamlarda oyunu iyileştirmek ten çok rakipleri bir şekilde devre dışı bırakalım düşüncesi var. O yüzden çok bişi beklememek lazım.