Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İki Yonkou ile baş edemeyiz Sanji'yi bırakalım diyen de Zoro idi.:D
Orada korku mu var? Yalvarma mı var? Adam bu kadar ciddi işin peşinden koşarken, ergen gibi sorumsuz davranan Sanji’ye haklı olarak kızıyor. Zaten Sanji’nin de neler yaptığını gördük Wcı’da. Ayrıca baş edebildiler mi iki Yonko ile? Hayır. Az kalsın geberiyordu bazıları :D

Ayrıca Yonko indireceklerini duyduklarında sırıtarak “Yonko mu? İyimiş” tarzı sevinip heyecanlanan da Zoro idi. Yapma alpa yapmaaa :D

Kime yalvaracak? Luffy'e mi? Yok bir de karşısında hiçbir Yonkou yokken dua edip yalvarsaydı.:D
Ne alaka yahu. Zoro reis kimseye yalvarmaz. Orada adam analiz yaptı. Yardımcı kaptan konuştu yani. Her zaman tayfanın emniyet kemeriydi Zoro. Ve dedikleri çıktı. Madem Zoro hatalı, o zaman neden hepimiz; Abi iki yonko nasıl inecek ya diye konuşup durduk :D

Üye silindi 5781

Eski panelleri atanlardan Allah razı olsun. Serinin o halini ozlemisim harbiden. Geri donsun boyle anlar , yalvaririm.

Farklılıkları var ama bazı konularda birebir aynı düşünüyorlar zaten. Kahramanlık mevzusu mesela. Bi de birisi resim atmıştı, Luffy Big Mom'a atar yaparken Zoro arkada gülüyordu.
Bu iş benim çok hoşuma gidiyor. Bizim ikilinin aynı kafada olmaları, aynı şeyleri söylemeleri, benzer şeyler yapmaları falan çok hoş oluyor. Luffy ile Zoro yan yana geldiği zaman sadece konuşsalar bile Manga çok güzel bir hal alıyor. Hele Wano’da ki işk buluşmaları birbirlerini gördüklerinde ki tepkileri ve Luffy’nin, Zoro’ya sarılması Muazzamdı :D

Bu iş benim çok hoşuma gidiyor. Bizim ikilinin aynı kafada olmaları, aynı şeyleri söylemeleri, benzer şeyler yapmaları falan çok hoş oluyor. Luffy ile Zoro yan yana geldiği zaman sadece konuşsalar bile Manga çok güzel bir hal alıyor. Hele Wano’da ki işk buluşmaları birbirlerini gördüklerinde ki tepkileri ve Luffy’nin, Zoro’ya sarılması Muazzamdı :D
Katılıyorum. Mesela Luffy - Sanji versiyonunu seven arkadaşlar var ben Luffy - Zoro sevenlerdenim. Birbirlerini görünce nasıl mutlu oldular ama :good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık