Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro'yla ilgili Luffy'den üstün veya eşit denildiği zaman yapılan eleştirileri anlıyorum. Ancak Sanji'den üstün veya yardımcı kaptan denildiği zaman karşı çıkılmasını anlamak cidden zor. :/

Bu sürekli yatıyor ve antrenman yapıyor denilen, gemiyle ilgili önemli tek karar aldı denilen Zoro... Ayrıca Luffy ve Zoro arasında geçen en sevdiğim konuşma olabilir.

Gel de Zoro'yu ve Luffy'yi sevme.

Zoro çok net ve keskin kararlara sahip. Bu yönü çok iyi. Bigmom ve Sanji olayında da benzer şekilde mantıklı konuşmuştu.

Zoro'yla ilgili Luffy'den üstün veya eşit denildiği zaman yapılan eleştirileri anlıyorum. Ancak Sanji'den üstün veya yardımcı kaptan denildiği zaman karşı çıkılmasını anlamak cidden zor. :/

Bu sürekli yatıyor ve antrenman yapıyor denilen, gemiyle ilgili önemli tek karar aldı denilen Zoro... Ayrıca Luffy ve Zoro arasında geçen en sevdiğim konuşma olabilir.

vay be. burda usopp adam çünkü biricik gemisini koruyordu. uğruna savaştı bi kere ağbi. çünkü gemisi çok iyi ve kayanın hediyesi. geminin tasarımcısı da tecavüzcü değil. ayrıca yonkouya da bel bağlamamış. usopp resmen adam yav.

2020nin ilk çeyreğine girmişken hala pıçaklar luffynin antisi değil diyenler nerdesiniz!

Hahahah Bunların bir önemi yok Alpa’cığım. Sonuçta Zoro gidip aman abi öldürmeyin bizi demiyor :D
İki Yonkou ile baş edemeyiz Sanji'yi bırakalım diyen de Zoro idi.:D

@Roronoa Zoro

Geçen okurken farkettim yerini tam hatırlamıyorum ama baya bir önceydi. Aokiji karşısında olabilir bak. Hemen bakıyorum şimdi.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık