Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mantıklı veya mantıksız. Oda'nın karakterlerine verdiği her şeyi mantık süzgecine yükleyeceksek ohooo.... Bundan Zoro zararlı çıkar. Bence hiç girmeyelim o işe.

Ama işin mantıksızlığını kabul ettiysen, diğer söylediklerimi de kabul etmişsindir herhalde.
Bence bu yeterli. :flaugh:
İstersen gir bana fark etmez. Hafızam kötü diyen sensin. :D

Mantıken bu olması gerekiyor, ama mangakanın bakış açısı biraz farklı. Gerçi aradaki rekabet komediden öteye gitmiyor. Ancak Luffy-Zoro-Sanji üçlüsünü belli seviyede tutmaya çalışıyor. En azından seri sonunda veya zirve dönemlerinde böyle olacaktır.
Luffy-Zoro-Sanji arası güç değisimi degismez. Degismesi teklif dahi edilmez. Eger oldu sanji>Zoro ise Oda o arc icinde bir p.up aldirip Zoro>Sanji yapmak zorunda kalır.

Uzunca konu açmayı düşünüyorum tüm objektifliğimle Law ile alakalı. Umarım beğenirsin :gamyon: Çok objektif olacam. Neyse vazgeçtim
Açacağın konu hoşuna mı gitmedi? Beğeneceğim garanti o zaman. :good:

Ama bence girişme o işe. Baya derin psikolojik meseleler, ikili ilişkiler dram, trajedi falan... Oldukça zor olur.

Açacağın konu hoşuna mı gitmedi? Beğeneceğim garanti o zaman. :good:

Ama bence girişme o işe. Baya derin psikolojik meseleler, ikili ilişkiler dram, trajedi falan... Oldukça zor olur.
Yo. Dİrekt Law ölür, böyledir, şöyledir. Kutsal ejderler ile kanki olmuş bir D. falan deyip bitirecektim. Ne duygusallığı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık