Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro=Sanji önermesi şu manada kabul edilmez. Zoro'yu eğiten o alanda ustalaşmış ve bu alanda en iyi unvanı almıs kisidir. Ve Zoro'da o alan uzerine oldugu icin Mihawk'tan daha fazla şey kapmasi beklenir.

Ama sanji okamalar ile kacisinda Ivankov tarafindan egitiliyor. Simdi Ivankov ile Mihawk karsilastirmasi yapip Mihawk'in daha ustun oldugu anlasilmis bulunmakta. Timeskip sonrası Zoro>Sanji açık ara ile hemde. Eger Timeskip sonrası Zoro=Sanji'yse başlarım Mihawk'ın egitimine. Verdigi egitim olmaz olsun.

Timeskip sonrasi gecilen arc'larda Sadece Luffy'nin gostermedigi hunerleri goruluyor, Zoro'nun kılıcına kesin olarak "istemli" bir sekilde haki ekledigi ve yeni teknikleri oldugu gorulebiliyor ve birde Sanji'nin ay yuruyusu yaptigini ve bacagini alevlendirmesi soz konusu.

Bu Luffy çalismalarindan aldigi verimi tamamiyla bize gostermis bulunmakta. Ama Zoro'nun mihawk egitiminde bize halen gostermedigi seylerin mevcut oldugu kanisindayim. Seri'yide aynı hızda varsayarsak Sanji=Zoro'nun teklifi dahi yapılmamalı.

Bak sonra konu sürekli Law'a geliyor diye biz töhmet altında kalıyoruz. Ne alaka şimdi Law. o_O

Ayrıca sırf yan karakter diye yamuk yumuk işleniyor olmasıyla Law üzerinden yaptığın önerme ne kadar mantıklı? :hıh:
Uzunca konu açmayı düşünüyorum tüm objektifliğimle Law ile alakalı. Umarım beğenirsin :gamyon: Çok objektif olacam. Neyse vazgeçtim

Bölücülük yapmaya gerek yok. :D

Oraya bir tane Sanji eklemenizi rica edeceğim sizden. :D

O farkı gösterdi zaten ayrı ayrı kimin nasıl geldiği belli :D İkisi de parçalıyor orada px işte bunlar dalaşmaya devam ediyor hala zıt kafalar komiklikler şakalar yani. Yoksa Zoro ile Luffy arasında ki benzerlikleri ve Sanji ile Zoro arasında ki farkları buraya yazacağım ama o kadar çok ki üşendim :D Mesela GL'na gitmeye korkan ve ölmek yerine hayallerini satıp; unut gitsin aptal diyen bir adamla kıyaslamak da ne bileyim biraz şov bence :D
Ohooooo işin bütün zevkini kaçırdın hemen. Ne güzel gelişlerine göre, PX alışlarına göre sizin mantığınızdan seviye kasıyorduk. :D

Zoro=Sanji önermesi şu manada kabul edilmez. Zoro'yu eğiten o alanda ustalaşmış ve bu alanda en iyi unvanı almıs kisidir. Ve Zoro'da o alan uzerine oldugu icin Mihawk'tan daha fazla şey kapmasi beklenir.

Ama sanji okamalar ile kacisinda Ivankov tarafindan egitiliyor. Simdi Ivankov ile Mihawk karsilastirmasi yapip Mihawk'in daha ustun oldugu anlasilmis bulunmakta. Timeskip sonrası Zoro>Sanji açık ara ile hemde. Eger Timeskip sonrası Zoro=Sanji'yse başlarım Mihawk'ın egitimine. Verdigi egitim olmaz olsun.

Timeskip sonrasi gecilen arc'larda Sadece Luffy'nin gostermedigi hunerleri goruluyor, Zoro'nun kılıcına kesin olarak "istemli" bir sekilde haki ekledigi ve yeni teknikleri oldugu gorulebiliyor ve birde Sanji'nin ay yuruyusu yaptigini ve bacagini alevlendirmesi soz konusu.

Bu Luffy çalismalarindan aldigi verimi tamamiyla bize gostermis bulunmakta. Ama Zoro'nun mihawk egitiminde bize halen gostermedigi seylerin mevcut oldugu kanisindayim. Seri'yide aynı hızda varsayarsak Sanji=Zoro'nun teklifi dahi yapılmamalı.
Mantıken bu olması gerekiyor, ama mangakanın bakış açısı biraz farklı. Gerçi aradaki rekabet komediden öteye gitmiyor. Ancak Luffy-Zoro-Sanji üçlüsünü belli seviyede tutmaya çalışıyor. En azından seri sonunda veya zirve dönemlerinde böyle olacaktır.

İşte mantıksız olan zaten o dayanıksız güçlenme. Halbuki gen muhabbetinden güçlenebilirdi. Veyahut haki varken hiç ihtiyaç yoktu. Sanki herkes kılıç veya meyve kullanıyor. Gayet yumrukları ile dövüşen Garp var. O yüzden sırf ayağı var, 2 sene sonrası için geçerli bahane olmaması gerekiyor.
Mantıklı veya mantıksız. Oda'nın karakterlerine verdiği her şeyi mantık süzgecine yükleyeceksek ohooo.... Bundan Zoro zararlı çıkar. Bence hiç girmeyelim o işe.

Ama işin mantıksızlığını kabul ettiysen, diğer söylediklerimi de kabul etmişsindir herhalde.
Bence bu yeterli. :flaugh:

Biri bahane uyduruyor bence. Mesela Zoro, Luffye ilk bölümlerde kılıçların yerini doğru gösteriyor. Karşılarına güçlü rakipler çıktıkça Zoronun yön bilgisizliği çıktı. Neden acaba? :rolleyes::gamyon:
Bir yerde şöyle bir yorum görmüştüm. "Zoro badass badass no mi yedi. Ama yüzme yeteneği yerine yer yön algısını kaybetti." diye.
O kelimeyi tam olarak neye çevireceğime emin olmadığımdan okuyanların hayalgücüne bırakıyorum.

Ohooooo işin bütün zevkini kaçırdın hemen. Ne güzel gelişlerine göre, PX alışlarına göre sizin mantığınızdan seviye kasıyorduk. :D
Tamam işte gelişlerinde gördük zaten :D Px'i de hepsinin alacağını biliyorduk orada da hala komikliklerin devam edecği mesajını veriyor mangaka :D
Ben öyle bir şey mi dedim? :gamyon: Nasıl da anlamışsın verilen mesajı? :D Acaba dedirtiyor bence :rolleyes:
Hayır çok söylendi de bu zamanında o yüzden :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık