Kimlerle başları beladaki ? Devrimcilerle mi?Hiç sanmıyorum. Başları belada onların.
Kimlerle başları beladaki ? Devrimcilerle mi?Hiç sanmıyorum. Başları belada onların.
Evet , şaşırdın mı ?Kimlerle başları beladaki ? Devrimcilerle mi?
Yok şaşırmadım, Fujitora ve Ryokugyu daha devrim ordusunu tutamıyorsa Donanma'nın Op evreninde bulunmasının bir hata olduğunu düşünmeye başladım.Evet , şaşırdın mı ?
Kos koca devrimcilerin en üstündeki 5 adamı 2 kişi durdurabiliyorsa onlara yazıklar olsun bence. Ama burada anahtar nokta devrimcilerin hedefi kutsal ejderler olması. İmu gözüktükten sonra devrimcilerin oraya gitmesi çok şüpheli. Oda'nın anlatmak istediği şey bence İmu. Bence oradan 1-2 kişi kurtulacak devrimcilerden. Onlar ile Luffy görüşür diye düşünüyorum. O kişi anlatır Amiraller ile başa baş savaşırken İmu nun gelip tek attığını. Bence Shanks'ın orada olması da daha önce İmu'yu savaşırken görmüş olması vs ye bağlanabilir . O yüzden Amiralleri aşan bir konu olduğunu düşünüyorum.Yok şaşırmadım, Fujitora ve Ryokugyu daha devrim ordusunu tutamıyorsa Donanma'nın Op evreninde bulunmasının bir hata olduğunu düşünmeye başladım.
Samurayları geçtim Kaido var nereye geliyor? Dodlamingo'ya yollamaya benzemez bu. :/Wano'ya.
Amiralleri yerin dibine koymadığın kalmış :/Samurayları geçtim Kaido var nereye geliyor? Dodlamingo'ya yollamaya benzemez bu. :/
Amiral Kaido ile eski dostsa belki. Belki greenbull öyledir.
Yazıklar olsun Zoro'ya bir manita yaptı onun da ne olduğu belli değil. Helal süt emmiş birini bulamadı! :/Nerdesin be Zoro. Hatunu buldun göremez olduk seni ha
Ooo zoofili, timsahlar nasıl?Yazıklar olsun Zoro'ya bir manita yaptı onun da ne olduğu belli değil. Helal süt emmiş birini bulamadı! :/