Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Erkan12 Hawkins Zoroyu nasil dövmüş biraz anlatsana.

Zoro bir olayamı kariştı da ödül alsın.

Aşırı saçmaydı yazdıkların,kusura bakma da.
Görmedin mi nasıl dövdü ,Luffy ve çocuğa çivi atarken Zoro’nun kendini siper edip yaralanmasını ?
Hawkins öyle böyle dövmedi Zoro ‘u tıpkı Carrot’um üstünden zıplaması gibi . Üstünden zıpladı Zoro ölse daha iyi .

Zoro bizi çok şaşırtacak güç konusunda. Luffy sağ kolu devirdiğine göre luffy'i artık sağ kol üstü görüyorum, zoro da 2 ya da 3. yonkou adamı eder. Arc sonu geleceği seviye ise sağ kol. Luffy de yonkou olacak.

Zoro bizi çok şaşırtacak güç konusunda. Luffy sağ kolu devirdiğine göre luffy'i artık sağ kol üstü görüyorum, zoro da 2 ya da 3. yonkou adamı eder. Arc sonu geleceği seviye ise sağ kol. Luffy de yonkou olacak.
Bence Luffy sağ kola yakın ama üstü değil. Zoro da Luffy'e yakın ama birebir dövüşür ama yenemez.Seri başlarında bire bir dövüşlere önem verildiği zamanlar oluyordu ama artık korsan dövüşü moda oldu bence. O yüzden bu noktadan sonra hızla yenilen kişilere bakıp seviye belirleriz , kolay kolay kimse de harcanmaz diye düşünüyorum.

Bence Luffy sağ kola yakın ama üstü değil. Zoro da Luffy'e yakın ama birebir dövüşür ama yenemez.Seri başlarında bire bir dövüşlere önem verildiği zamanlar oluyordu ama artık korsan dövüşü moda oldu bence. O yüzden bu noktadan sonra hızla yenilen kişilere bakıp seviye belirleriz , kolay kolay kimse de harcanmaz diye düşünüyorum.
Luffy sağ kolu yendiği halde nasıl sağ koldan üstün olamıyor?

luffy sağ kola yakın mı ? ayrı şeyleri okuyoruz galiba, bu arc yonkou'ya saldıracaklar adam sağ kola yakın bir mevkide mi hala, hem de sağ kol olan katayı yendiği halde :/ Bu arc bitişinde kaido'nun yerini kesinlikle luffy alacak, senin bakış açına göre o zaman bu arc sonu sağ kol üstü olacak heralde.

luffy sağ kola yakın mı ? ayrı şeyleri okuyoruz galiba, bu arc yonkou'ya saldıracaklar adam sağ kola yakın bir mevkide mi hala, hem de sağ kol olan katayı yendiği halde :/ Bu arc bitişinde kaido'nun yerini kesinlikle luffy alacak, senin bakış açına göre o zaman bu arc sonu sağ kol üstü olacak heralde.
Evet aynı şeyleri okuyoruz. Herkes izledikten sonra sabit fikirli olmuyor.Krakeri yardım almadan mı yendi? Katayı ezici bir şekilde yendi de ben mi görmedim ? aynı seriyi okumuyor olabiliriz gerçekten de. Ayrıca bu arc Kaido savaşı olacağı henüz kesinleşmedi. Ayrıca Kaido'yu yenmek zorunda da değil. Kaido'nun fikrini değiştirmesi yeterli geliyor. gibi gibi

@UranyumX Luffy 'nin bir savaşı ara vermeden bitirdiğini gördün mü sen ? G4'den sonra Buggy'nin elinde çorba oluyor çocuk.Neresi sağ kol seviyesi.

Evet aynı şeyleri okuyoruz. Herkes izledikten sonra sabit fikirli olmuyor. Katayı ezici bir şekilde yendi de ben mi görmedim ? aynı seriyi okumuyor olabiliriz gerçekten de. Ayrıca bu arc Kaido savaşı olacağı henüz kesinleşmedi. Ayrıca Kaido'yu yenmek zorunda da değil. Kaido'nun fikrini değiştirmesi yeterli geliyor. gibi gibi
Kata'yı ezici bir şekilde yenmese bile sağ kol gücüne yakın demen aynı seriyi okumadığımızı kanıtlıyor açıkcası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık