Reisin sigarası bile canını yakar Begenin@Uchiha Itachi sanji vura vura şeklini değiştirir o kalenin.

Reisin sigarası bile canını yakar Begenin@Uchiha Itachi sanji vura vura şeklini değiştirir o kalenin.
En alttakilerdendir olucaktı işte o.Çok zorladınız he.:/ Bege ve Bonney en alttadır.Killer Bege'den güçlüdür diye tahmin ediyorum.Killer ile Bonney'den güçsüz mü Bege ?
Killer'ı kastetmedim ha ona göre. Şu hasırı kastettim. Yoksa Killer > @Eustass Captain KiddMangakaya güvensem öyle bir şeyin imkanı yok diyeceğim ama ağza kılıç veren adam neler neler yapmaz.
Neyse bu günlük bu kadar sanşi övmek yeter.Kallavi bir adam dövmeden de övmem zaten fazla.Reisin sigarası bile canını yakar Begenin
![]()
Zoro gibi ne dolanıyon yanlış yollarda.Direk gelseneKiller'ı kastetmedim ha ona göre. Şu hasırı kastettim. Yoksa Killer > @Eustass Captain Kidd![]()
Ahahahaha ne bileyim Killer'a bu kadar güvenmediğini kardeş.Zoro gibi ne dolanıyon yanlış yollarda.Direk gelsene![]()
Bonney Reis kutsalların mekanına dalıyor, diğerleri gibi tırsıp plan yapıp saklanmaktansa, emir altına girmektense delikanlı gibi meydan okuyor tepesini attıran Teache. Diğerleri halt yemiş Bonneyin yanında.En alttadır olucaktı işte o.Çok zorladınız he.:/ Bege ve Bonney en alttadır.Killer Bege'den güçlüdür diye tahmin ediyorum.
Sen şöyle şeyler görsen daha çok översin bence.Neyse bu günlük bu kadar sanşi övmek yeter.Kallavi bir adam dövmeden de övmem zaten fazla.
Killer değil mangakaya güvenmiyorum.Killerın karakteri kapalı kutu.Kid gibi olsa yardım istemez kendisi işe koyulur derim ama belli olmaz.Ahahahaha ne bileyim Killer'a bu kadar güvenmediğini kardeş.![]()
Seri sonu Azami gibi haremini kurarsa cosplayini bile çakarım ReyizinBonney Reis kutsalların mekanına dalıyor, diğerleri gibi tırsıp plan yapıp saklanmaktansa, emir altına girmektense delikanlı gibi meydan okuyor tepesini attıran Teache. Diğerleri halt yemiş Bonneyin yanında.
Sen şöyle şeyler görsen daha çok översin bence.
Azami fanı adamsın![]()
![]()
Ama cesaret=güç değildir be.:/ Bonney zaten gücüyle değil başka olaylarla ön plana çıkacak gibi ama du bakalım.Bonney Reis kutsalların mekanına dalıyor, diğerleri gibi tırsıp plan yapıp saklanmaktansa, emir altına girmektense delikanlı gibi meydan okuyor tepesini attıran Teache. Diğerleri halt yemiş Bonneyin yanında.![]()