Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aaa ben Luffy'nin durumlarını inkar etmiyorum :D Ama arada bazıları çıkıyor, bizim dövüşler çok temiz falan diyor, ben de onlara inat yazıyorum. Yoksa gerçek fikrimi sorarsan benim açımdan her dövüşün bir açıklaması vardır. Ama işte aynı durumun benzerlerine farklı anlamlar yüklenilmesine karşıyım sadece. :)
Senin bu konudaki fikrini biliyorum. Şu an bu konuya girmek istemedim sadece. Bezginlik geldi. :/

Senin bu konudaki fikrini biliyorum. Şu an bu konuya girmek istemedim sadece. Bezginlik geldi. :/
Bunu tartışma amaçlı sormuyorum, sadece merak ettim. Karşı taraftan benim yazdıklarım nasıl gözüküyor diye. O yüzden bu konudaki fikirlerim neymiş yazarsan sevinirim :) Yani benim yazdıklarım sende nasıl bir anlam oluşturuyor (soruyu da incelteyim diye canım çıktı)

Üye silindi 1004

Sanji ailesinden dolayı ödül artışı aldı bir şey yaptığı için değil. Bizim için balon olsada o ailenin evren içinde hala gideri var. Zoro adam keser ödül alır Sanji babacığım der ödül alır.

Bunu tartışma amaçlı sormuyorum, sadece merak ettim. Karşı taraftan benim yazdıklarım nasıl gözüküyor diye. O yüzden bu konudaki fikirlerim neymiş yazarsan sevinirim :) Yani benim yazdıklarım sende nasıl bir anlam oluşturuyor (soruyu da incelteyim canım çıktı)
Yok dedin ya Oda karakterleri büküyor falan diye, o fikirlerinden bahsediyorum. Tartışmaları okudum yani. Senin hakkındaki fikirlerimi yazmam için de o istemediğim tartışmayı açmam gerekir. Bir farkı yok yani.

Abe Kurorom yakışıklım tamam dövüş çizmedi de bu erif kimlerle karşılaştı?

Sanjiye uzun uzadıya savaş çizmediyse de bak Kata gibi adamın saldırısından sıyrılmasını çiziyor, Bigmomın saldırısında Sanjiye savunduruyor, Oven-Daifuku gibi adamlar geldiğinde Sanjiyi çıkarıyor karşılarına ve Sanji de geri kalmıyor bunlardan. Oda dövüşleri geri plana attığını kendi söylüyor ve çizmiyor pek ama aynı Oda Sanjiyi de bu adamlarla muhattap ediyor. Zouda Sanji önderlik ediyor dövüşe, gerektiğinde o kurtarıyor milleti. Ezildiği adam da Doftu ve havadaki bi karşılaşmadan bahsediyoruz.
Savaş gücü anlamında bunlar Sanjiyi geri plana atmamamız adına yeterli veriler.
He Sanjiye baştan sona zorlandığı dövüşler çizmiyor, bu konudan ümit keserim diyorsan; evet epeydir yok bu tarz dövüşler.

İşte bu yüzden haki mutlak değil. Aynısı önceki sayfalarda attığım Bobby Funk için de geçerli. Sainin kardeşi hakili balta vuruyor ama balta kırılıyor. Bobby için ise hakiye değil vücuduna vurgu yapılıyor (wikia ve mangada göremedim, açıklama olduysa bilmiyorum).
Abilities and Powers
He was a skilled assassin in the past, so it can be assumed that he has some skill in fighting and assassination.[1]He is allegedly strong enough to take down pirates worth over 100 million.[3] According to his brother Kelly, Bobby was blessed with an extremely strong body from birth (strong enough that being struck by a Busoshoku Haki-infused axe not only did no damage, but also broke the axe), but his weak will and lack of fighting spirit prevents him from using it effectively. Thus, he usually wears his brother Kelly, allowing his bloodthirsty brother to make better use of his powerful body.[3]

Hacı ben o haki olayını sadece tokuşturma olarak söyledim :D
Savunma olayı çok farklı.
Hakisi daha sağlam olan birisi koka yapsa ve hakisi daha zayıf olan biri oraya vursa koka yapan kişi hasar alır. Mesela kata koka basarken luffy’nin eli yanmıyordu ve hasar veriyordu sadece tokuşturmada hasar alıyordu.

Adamın vucudu farklı olduğunu belirtiyor orda yani normal değil söylemini yapıyor :)
Belki yerden yatan kişi de haki kullanıyordu bunu bilemeyiz tabi. Ya da haki farkı fazla değildir aralarında. Doğuştan çok güçlü olması zaten normal birisi olmadığını gösteriyor bence :) normal haki kullanan birisi daz bonesi keser mi bilemiyorum bence kesemez çünkü adamın vucudu normal değil.

Şimdi fiziki üstün olan kişi istediği kadar diğeri ile yumruk tokuştursun hakisi üstün olan kazanır. Çünkü fiziki üstün olan tokuşturdukça eli hasar alır. Eğer arada fazla haki farkı yoksa aradaki farkı belirleyecek olan şey bence fiziki güç ve teknik gibime geliyor yani fiziki güç önemsiz diyemem.
Tabi bunlar normal insan için geçerli.
Adam normal bir insandan daha farklı bir yapıya sahipse bilemicem.

Hacı ben o haki olayını sadece tokuşturma olarak söyledim :D
Savunma olayı çok farklı.
Hakisi daha sağlam olan birisi koka yapsa ve hakisi daha zayıf olan biri oraya vursa koka yapan kişi hasar alır. Mesela kata koka basarken luffy’nin eli yanmıyordu ve hasar veriyordu sadece tokuşturmada hasar alıyordu.

Adamın vucudu farklı olduğunu belirtiyor orda yani normal değil söylemini yapıyor :)
Belki yerden yatan kişi de haki kullanıyordu bunu bilemeyiz tabi. Ya da haki farkı fazla değildir aralarında. Doğuştan çok güçlü olması zaten normal birisi olmadığını gösteriyor bence :) normal haki kullanan birisi daz bonesi keser mi bilemiyorum bence kesemez çünkü adamın vucudu normal değil.

Şimdi fiziki üstün olan kişi istediği kadar diğeri ile yumruk tokuştursun hakisi üstün olan kazanır. Çünkü fiziki üstün olan tokuşturdukça eli hasar alır. Eğer arada fazla haki farkı yoksa aradaki farkı belirleyecek olan şey bence fiziki güç ve teknik gibime geliyor yani fiziki güç önemsiz diyemem.
Tabi bunlar normal insan için geçerli.
Adam normal bir insandan daha farklı bir yapıya sahipse bilemicem.
Luffynin hakisi Chincaodan güçlü müdür?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık