Arkadaşlar Akainunun motivasyonu ne Ace ve Luffy'nin peşinden koşarken?
Crocoyu ve daha nicesini milyonların ölümüne rağmen öldürmeyen, öldürmek için kovalamayan bu herif ne diye Luffy ve Ace'e kafayı takıyor? Tamamen babaları yüzünden. Bu çok mu onurlu ve adil bi anlayış?
Aynı Akainu neden Oharadaki masumları öldürüyor? Kimin iyiliği için?
Köleliğe, binbir şerefsizliğe göz yuman bırak zararı insanlara faydası olan WB ve tayfasına, Luffy ve abisine kafayı niye takıyor? İyi kalpliliğinden mi?
Ace maldır, zerre sevmem ama Ace kimin tavuğuna kışt demişti ki Crocodan daha kötü muamele görmeyi haketti? Akainu adalet veya iyilik adına yaptıysa yaptıklarını ben ne o adaleti tanırım ne de iyilik olarak kabul ederim bunu. O öldürdüğü Ace, savaştığı WB mesele iyilik ve adaletse Akainu onların eline su bile dökemeyecek, rezil herifin tekidir. Ace en azından aç insanlara falan yardım ediyor, Akainunun iyilik namına yaralı parmağa tükürmüşlüğü yok!
Eşit de olabilir gibime geliyor. Öyle tam tokuşturma hatırlamıyorum.
Kkg tokuşturması vardı sonda orda bile baya sürdü sürtüşme bir de kral hakisi tokuşturmuşlardı başta ve ikisi de etkilenmedi. İkisi’nin arasındaki haki farkını kestirmek zor bence ama aralarından haki farkı fazla değildi yoksa Oda bunu gösterirdi bize çünkü kata dövüşünde her fırsatta gösterdi bunu.
Aynı Luffy farklı bi formda ağlatıyor ama bu Dofu. Hakisi seviye mi atlıyor sence g4 ile? Kullandığı miktarını söylemiyorum, seviyesini söylüyorum.