Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 1004

Germayı yüceltmek için Sanjiyi harcıyor orada bunu bile bile trollemeye devam et sen . Ayrıca Zorodan iyi ya da eşit demedim Zoroya yakındır dedim. Harbi gözleriniz falan da görmemeye başladı tuz tüketimini azaltın bence :D
Yakın demen bence daha da tahlisiz. Müstakil evle (Sanji) gökdelen (Zoro) arasında dikey anlamda baya mesafe var çünkü. Zoro Garp'sa, Sanji Coby falandır.

Elma ile armutu kıyaslamayalım demişsin ama kendin de bu çeliskiye düşmüşsün. Acıyı yavaşça almasını cımbızla çekerek o acıyla dövüşebildiği gerçeğini görmezden gelmişsin.
Zoro o acıyla dövüşemez ama Luffy parça parça aldığı için buna dayanabilir ve dövüşe devam eder.Ayrıca Luffy'nin vücudu harekete izin verir ne kadar hasar almış olsa bile.Çünkü adam lastik acı hissediyor darbeyi alırken ama bir yeri de kırılmıyor başkasının kırılır.Moria kutuya hapsetti de lastik diye darbe işlemedi.Yani Zoro da o acılara katlanırdı Moria ile dövüşse ama lastik olmadığı için sanırım dövüşe devam edemezdi.

Luffy bir anda Zoro gibi almış olsa ne olur bilemeyiz ama Sanji dayanamaz bence.En yakın hastanede ölüm kalım savaşı verirdi Zoro gibi olmazdı.

Germayı yüceltmek için Sanjiyi harcıyor orada bunu bile bile trollemeye devam et sen . Ayrıca Zorodan iyi ya da eşit demedim Zoroya yakındır dedim. Harbi gözleriniz falan da görmemeye başladı tuz tüketimini azaltın bence :D
Adam 500 bölüm Zoro'nun dayanıklılığı üzerine çizmiş, siz Sanji ile yakındır diyorsanız yakındır hacı.

'Zoro-sama bırak ben alırım acıları' çat bayılıyor sonra. Hatırlatırım aynı mekanda gerçekleşiyor hepsi.
Thriller bark arcına bak bakim kuma gelene kadar arc boyunca sanji ne kadar hasar almış zoro ne kadar hasar almış. Sanji’nin arc boyunca çok daha fazla hasar aldığını göreceksin. Absalom’dan bir ton dayak yedi nami’yi kurtarmak için sonra ise oz ve gecko moria dan hasar alıyor en son da kuma’nın darbesini yiyor hatta ona rağmen yine ayağa kalkıyor. Sanji’nin kuma karşısında daha bitik bir halde olması çok normal çünkü daha fazla hasar aldı arc boyunca.

Vücuda aynı anda birden verilen büyük bir şokla o bir değil işte. Bir yumruk yersin mesela, acısı dövüşün içinde zaten geçer hatta dövüşürken o acıyı hissetmezsin.
Bu acı tutma değil acı eşiğini belirler ama. Neyse ben de zaten ikisi farklı demişim. Hatta mop beye sorduk ama cevap verme gereği bile duymadı, daha da sormam sanırım.
Ben senin fikrini merak ediyorum la. Çeviriyi sen-ben biliyoruz zaten, boşver çarpıtan çarpıtsın. Sence dövüş modundaki Luffy'nin çektiği, katlandığı acı Kuma'nın vücüdunda çıkardığı acıdan fazla değil midir? Bence fazladır. Fakat Zoro'da az buz hasar almadı ve yine de aniden bu acı yüklemesine rağmen ayakta kaldı. Ha burdan bence Luffy'den daha dayanıklı olduğu çıkmaz, belki Luffy daha fazla acıya da dayanabilirdi dövüş sürseydi. Onun için ben ikisine de sınır çizme olanağımız olduğunu düşünmüyorum.

Arcı unutmuşsun herhalde, Zoro sadece Ryuuma ile kapışmıyor, ayrıca Ryuuma'dan da hasar görüyor.
Zoro orada birçok kişiyle kapışıyor. Buna kıpçıklı dev de dahil. Üstüne Kuma ile kapışıyor, üstüne Ursa şok yiyor, üstüne Luffy'nin yediği Ursa şoku da alıyor. Kuma diyor zaten sen patlamışsın zaten diye. Tabii sen Kuma'dan daha iyi biliyorsundur hacı profösyonelliğine dokunmayayım.
Onu bilmiyorum da niye tartışmalarda ikinci mesajdan sonra konuyu tartışılan meseleden tartışan kişiye getiriyorsun, orasını anlayamıyorum bak.

Luffy sadece tek seferlik bir savaş mı çıkarıyor? o_O Sen direkt desene Zoro o acıları alırken Luffy'nin en son haliyle eşitti diye. Hepimiz rahatlayalım...

Üye silindi 1004

Thriller bark arcına bak bakim kuma gelene kadar arc boyunca sanji ne kadar hasar almış zoro ne kadar hasar almış. Sanji’nin arc boyunca çok daha fazla hasar aldığını göreceksin. Absalom’dan bir ton dayak yedi nami’yi kurtarmak için sonra ise oz ve gecko moria dan hasar alıyor en son da kuma’nın darbesini yiyor hatta ona rağmen yine ayağa kalkıyor. Sanji’nin kuma karşısında daha bitik bir halde olması çok normal çünkü daha fazla hasar aldı arc boyunca.
Absalom gibi boş muhabbet bir adamdan aldığı darbeyi bu kadar önemli görüyorsan zaten olay bitmiş dostum. Absalom, Zoro'yu 52 saat boyunca aralıksız dövse Zoro en fazla güler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık