Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sürekli aynı şeyi dedikçe itici olmaya başlıyor.
Peki. :artiz:
"Bu, Moria ve diğerleriyle(geri kalan) yaptığı savaş sırasında biriktirdiği hasarın tamamı."
Bu çeviriyle konuşalım şimdi. (güvendiğin bi kaynaktı o sanırım)
''Biriken hasar'' noktasında hemfikir miyiz şu an?

Bi de sormak istiyorum. Luffy bu hasarlarla g2-g3 kullanırken zorlanması, hissettiği baskı ve acı ne kadar ya da kaç kat artıyor sence? Ayrıca bu viteslerden çıkınca vücudunda kalan etkisi kullandığı ana göre ne durumda olur, tahminin nedir?

Adam 500 bölüm Zoro'nun dayanıklılığı üzerine çizmiş, siz Sanji ile yakındır diyorsanız yakındır hacı.
Ula adam Mr1 savaşından beri vücuduna hasar mı aldı? Bellamy tarafından tokat yemeleri hariç? Hep karşıladı diye hatırlıyorum bu herifin olayı saldırıları karşılayıp karşılayıp tek de işini bitirmek.

Adamın yakın olduğunu söylüyoruz buna bile tahammülünüz yok herkes sizin gibi mi düşünsün? Bu kadar da sıkıcı olamazsınız herhalde.

Absalom gibi boş muhabbet bir adamdan aldığı darbeyi bu kadar önemli görüyorsan zaten olay bitmiş dostum. Absalom, Zoro'yu 52 saat boyunca aralıksız dövse Zoro en fazla güler.
Senin dediklerin söylem güzel kardeşim benim yazımda kendi fikrimi göremezsin.
Ben arc da ne gerçekleştiyse onu söyledim.
Zoro buggy den hasar alıyor biz bir şey dedik mi ? Luffy de bellamy den hasar alıyor bir şey dedik mi ? haklı çıkmak için bari kanıt falan göster öyle çöp adam diyerek olmuyor.

Montana

Hee bedeni hasarlı Sanji yoktu orada doğrudur. Zoro da Vergoyu kıçından kesmişti sanırım karşılaştırmayı o yönden yapıyorduk değil mi?

@Yubashiri-sama Sen çekilebilirsin artık tamam :D
Adamın en güçlü yeri bacakları değil mi? En güçlü yeri iki dakika içinde patlatılıyor başka birisi tarafından. Sanki Sanji çok büyük hasar mı aldı o kavganın öncesi?

Yakın demen bence daha da tahlisiz. Müstakil evle (Sanji) gökdelen (Zoro) arasında dikey anlamda baya mesafe var çünkü. Zoro Garp'sa, Sanji Coby falandır.
Böyle söyleyince Sanji övüyor gibi olsun dikkat et.

Absalom gibi boş muhabbet bir adamdan aldığı darbeyi bu kadar önemli görüyorsan zaten olay bitmiş dostum. Absalom, Zoro'yu 52 saat boyunca aralıksız dövse Zoro en fazla güler.
Zoro vs Absalom vs si cidden ilginç olurdu :S Zoro aldığı hasarlarla etrafa kan saçınca Absalom'a da kan bulaşır ve görünmezliği kaybolurdu. Zaten sonra tek yerdi.

Üye silindi 1004

Böyle söyleyince Sanji övüyor gibi olsun dikkat et.

Zoro vs Absalom vs si cidden ilginç olurdu :S Zoro aldığı hasarlarla etrafa kan saçınca Absalom'a da kan bulaşır ve görünmezliği kaybolurdu. Zaten sonra tek yerdi.
Zoro vs Absalom olmazdı muhtemelen. Zoro 360 derece bir slash sallardı zaten Absalom ortadan ikiye ayrılırdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık