Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Zoro-sama bırak ben alırım acıları' çat bayılıyor sonra. Hatırlatırım aynı mekanda gerçekleşiyor hepsi.
İddiaya falan mı girdin birileriyle? Bu kadar da çamurlaşamazsın herhalde. :D

Adam Zeff’in tekmeleriyle büyümüş Zeff de hatırı sayılır korsanlardan, bu tarz şeylerde Zoro kadar olmasa da varlık gösterebilirdi. Tabi kıskanç Zoro yine ön plana atmak istedi kendini.

Ben o acı olayını hep hasar ve yorgunluk olarak düşündüm.Çünkü Luffy uyanınca hiçbir sorunu yok yeni doğmuş bebek gibi enerjik durumda kalktı.O açıdan çevirinin saçma olduğunu hep düşünmüşümdür.Yani geçmişte sinir hücrelerinde hissettiği acıyı aynen kopyalama gücü varsa çok komplike bir meyve oluyor Kuma'nın meyve.

Onun dışında Luffy ve Zoro'nun acıyı alma şekli aynı değil.Acı ne kadar büyük olursa olsun Luffy parça parça alıyor bu aynı şey değil.Şöyle izah edeyim 3 litre suyu parça parça kolayca içebilirim ama 3 litreyi kafama birden diktiğim zaman zorlanırım değil mi hatta belki içemem.O açıdan Zoro'nun o hale düşmesi çok mantıklıydı ayakta kalması mucizeydi hatta.Acıyı zamanla Luffy gibi almış olsa o duruma düşmezdi.O yüzden kıyaslanacak birşey yok elde.Elmayla armutu kıyaslamak gibi olur Luffy'i o pozisyonda göremeyeceğimiz için.
Elma ile armutu kıyaslamayalım demişsin ama kendin de bu çeliskiye düşmüşsün. Acıyı yavaşça almasını cımbızla çekerek o acıyla dövüşebildiği gerçeğini görmezden gelmişsin.

İddiaya falan mı girdin birileriyle? Bu kadar da çamurlaşamazsın herhalde. :D

Adam Zeff’in tekmeleriyle büyümüş Zeff de hatırı sayılır korsanlardan bu tarz şeylerde Zoro kadar olmasa da varlık gösterebilirdi. Tabi kıskanç Zoro yine ön plana atmak istedi kendini.
Kocana'nın conolarından 2 kurşun yedi diye Luffy'i kurtarmak için Germalar'a muhtaç olan adamla, Zoro'yu bir tutmak :hhh:

Sen Zoro'nun önceki dövüşlere + Kuma ile kapıştığı dövüşe + Luffy'nin yediği Ursa Şoka ölü taklidi yapmaya devam et hacı :hhh:'
Gören de Zoro o acıları alırken Luffy'nin en son bayıldığı noktadaki acısı kadar Zoro'nun acısı var zannedecek, tabi yersen. Şu emojiyi atınca haklı taraf biz oluyoruz herhalde, ben de atayım::hhh:

Zoro'nun önceki dövüşü: Ryuma, hani efsane savaşçı denilen, rakibinin kılıcı kendi kılıcına temas edince ölümüne düello diyen adam, ne hikmetse Zoro ile olan savaşında aldığı ilk darbede pes ediyor. Ne büyük acı vermiştir bee. Madden değil de manen Zoro'yu yaraladığı kesin.

Montana

Elma ile armutu kıyaslamayalım demişsin ama kendin de bu çeliskiye düşmüşsün. Acıyı yavaşça almasını cımbızla çekerek o acıyla dövüşebildiği gerçeğini görmezden gelmişsin.
Vücuda aynı anda birden verilen büyük bir şokla o bir değil işte. Bir yumruk yersin mesela, acısı dövüşün içinde zaten geçer hatta dövüşürken o acıyı hissetmezsin.

Gören de Zoro o acıları alırken Luffy'nin en son bayıldığı noktadaki acısı kadar Zoro'nun acısı var zannedecek, tabi yersen. Şu emojiyi atınca haklı taraf biz oluyoruz herhalde, ben de atayım::hhh:

Zoro'nun önceki dövüşü: Ryuma, hani efsane savaşçı denilen, rakibinin kılıcı kendi kılıcına temas edince ölümüne düello diyen adam, ne hikmetse Zoro ile olan savaşında aldığı ilk darbede pes ediyor. Ne büyük acı vermiştir bee. Madden değil de manen Zoro'yu yaraladığı kesin.
Arcı unutmuşsun herhalde, Zoro sadece Ryuuma ile kapışmıyor, ayrıca Ryuuma'dan da hasar görüyor.
Zoro orada birçok kişiyle kapışıyor. Buna kıpçıklı dev de dahil. Üstüne Kuma ile kapışıyor, üstüne Ursa şok yiyor, üstüne Luffy'nin yediği Ursa şoku da alıyor. Kuma diyor zaten sen patlamışsın zaten diye. Tabii sen Kuma'dan daha iyi biliyorsundur hacı profösyonelliğine dokunmayayım.

Kocana'nın conolarından 2 kurşun yedi diye Luffy'i kurtarmak için Germalar'a muhtaç olan adamla, Zoro'yu bir tutmak :hhh:
Germayı yüceltmek için Sanjiyi harcıyor orada bunu bile bile trollemeye devam et sen . Ayrıca Zorodan iyi ya da eşit demedim Zoroya yakındır dedim. Harbi gözleriniz falan da görmemeye başladı tuz tüketimini azaltın bence :D

Montana

Germayı yüceltmek için Sanjiyi harcıyor orada bunu bile bile trollemeye devam et sen . Ayrıca Zorodan iyi ya da eşit demedim Zoroya yakındır dedim. Harbi gözleriniz falan da görmemeye başladı tuz tüketimini azaltın bence :D
Vergo ile bacakları tokuştu. Adam bu yaşına kadar bacaklarıyla dövüşmüş ve en güçlü silahı. İki dakikada bacağı kırdı. Neresi yakın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık