Teknik olarak dövmesi lazım çünkü kendisi en güçlü yaratık .Kaido döver fili.
Teknik olarak dövmesi lazım çünkü kendisi en güçlü yaratık .Kaido döver fili.
Ya saydan illa ki çıkar tabi de bu biraz da yetenek meselesi kanka. Marco da kurtulur ordan ama bu Jack'ten daha güçlü olduğunu göstermez mesela. Ya da S.J. Wolf. Ya da X logia ? Yetenek uygunluğu söz konusu böyle şeylerde. Bunu direkt güç odaklı düşünmemek lazım. Ondan bahsediyorum esasen.Tamam o zaman. 10 dan fazladır genede.
Öyle.Teknik olarak dövmesi lazım çünkü kendisi en güçlü yaratık .
Ben kurtulmak demiyorum zaten yav. Saldırıyı karşılamak anlamında. Bulunduğun gemiden destek alarak bunu yapamazsın mesela. Sen dayansan da gemi batar o ivmeyle. Direkt fiziksel olarak karşılanamaz o yüzden. Gemiye yük bindirmicek bir yeteneğin olması gerek. Yada gemide olmana gerek kalmıcak bişi.Ya saydan illa ki çıkar tabi de bu biraz da yetenek meselesi kanka. Marco da kurtulur ordan ama bu Jack'ten daha güçlü olduğunu göstermez mesela. Ya da S.J. Wolf. Ya da X logia ? Yetenek uygunluğu söz konusu böyle şeylerde. Bunu direkt güç odaklı düşünmemek lazım. Ondan bahsediyorum esasen.
İste şu kısım yüzünden millet gömüyor ya ona karşı çıkıyorum ben de. Adam ne yapabilir abi ? Gemi havada lan havadaBen kurtulmak demiyorum zaten yav. Saldırıyı karşılamak anlamında. Bulunduğun gemiden destek alarak bunu yapamazsın mesela. Sen dayansan da gemi batar o ivmeyle. Direkt fiziksel olarak karşılanamaz o yüzden. Gemiye yük bindirmicek bir yeteneğin olması gerek. Yada gemide olmana gerek kalmıcak bişi.
Ya Jackin ağzına çakmış şimdi buna dicek bişi yok. Adamın yüzü gözü dağılmıştı.İste şu kısım yüzünden millet gömüyor ya ona karşı çıkıyorum ben de. Adam ne yapabilir abi ? Gemi havada lan havada
Herif denizin altında bile bilincini kaybetmemiş ve abi. Ki olayların öncesi de malum. Yuh yaniYa Jackin ağzına çakmış şimdi buna dicek bişi yok. Adamın yüzü gözü dağılmıştı.
E adam öldü demedik ya. Ama bu ağzının payını aldığı gerçeğini değiştirmiyor ki.Herif denizin altında bile bilincini kaybetmemiş ve abi. Ki olayların öncesi de malum. Yuh yani