Biliyorduysan tamam o zamanBiliyorum. Tutmaz.
Biliyorduysan tamam o zamanBiliyorum. Tutmaz.
Daha önce yazdığını görmüştüm. Mangada böyle bir zaman manipülasyonu kullanmayı düşünmüyorum valla. Düşür beklentilerini.Biliyorduysan tamam o zaman
Olsa güzel olurdu; yine de bir düşünDaha önce yazdığını görmüştüm. Mangada böyle bir zaman manipülasyonu kullanmayı düşünmüyorum valla. Düşür beklentilerini.
One Piece'e uymuyor bence.Olsa güzel olurdu; yine de bir düşün
Uyduruluuuur...One Piece'e uymuyor bence.
Yeşil Dalga Odası 881. bölümdeydi yalnız.Uyduruluuuur...
Şöyle yeşil yeşil bir zaman odası olsa fena mı olurdu ? Lütfü Kaido'yla teke tek dövüşürdü (yıllar sonra ilk defa) falan ?
"Dalga Odası" o; yeşilliğini sen mi koydun ? Güzel olmuş az da limon sıkaydınYeşil Dalga Odası 881. bölümdeydi yalnız.
Ace yaşasa başında bir ödül olmazdı, zaten kim en güçlüye ödül koyar. Tüm korsanları tek çatı altında toplardı.Ace kardeşimiz yaşasa ödülü 1 milyar olur muydu?
Beyazsakal korsanlarının başı olarak en az 1.5 milyar ödülü olurdu bana göre.Marco'yu şimdiye çoktan geçmiş olurdu.Ace yaşasa başında bir ödül olmazdı, zaten kim en güçlüye ödül koyar. Tüm korsanları tek çatı altında toplardı.
Yonkoular biat edince zaten başına ödül koyamazlar. Shanks bile kaç yaşında yonkou olmuş. Ace'nin potansiyelini düşünürsek hayal edilmez yerlere gelirdi.Beyazsakal korsanlarının başı olarak en az 1.5 milyar ödülü olurdu bana göre.Marco'yu şimdiye çoktan geçmiş olurdu.