Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Montana

Marco zaten amirallerle kapışabilecek bir adam. Sabo ileride alacağı power up ile gayet Akainu ile dövüşebilir.

https://comicvine.gamespot.com/profile/whitebeard/lists/strongest-one-piece-chars/68242/

Benim güç sıralamamı merak ediyorsan eğer, buradan bakabilirsin. Sabo Oda'nın önemsediği bir karakter, öyle olmasa Mera Mera No Mi'yi vermez. Finalde Akainu ile kapışacağını düşünüyorum.
Marco kapışıyor zaten, kapışıp da ne yapabildiği önemli. Ben duygularımı katmadan ve şöyle şöyle olmalı diye tahmin yürütmeden gördüğümü söylüyorum sadece. İlerde senin dediğin gibi olursa iyi tahmin yürütmüşsün derim. Ama şimdi gözümün gördüğü Sabo'nun kral haki de açsa meyvede ustalaşsa da Sakazuki gibi bir hayvanı yenmesi olanaksız gelir.

Bu arada WB Roger'dan önde mi? Ve Mihawk Akainu'dan. :(

Marco kapışıyor zaten, kapışıp da ne yapabildiği önemli. Ben duygularımı katmadan ve şöyle şöyle olmalı diye tahmin yürütmeden gördüğümü söylüyorum sadece. İlerde senin dediğin gibi olursa iyi tahmin yürütmüşsün derim. Ama şimdi gözümün gördüğü Sabo'nun kral haki de açsa meyvede ustalaşsa da Sakazuki gibi bir hayvanı yenmesi olanaksız gelir.

Bu arada WB Roger'dan önde mi? Ve Mihawk Akainu'dan. :(
"With Roger." "With Whitebeard." Eşitler demişim yani. İkisinin de mantıksız olduğunu düşünmüyorum, sonuçta denk diye geçiyor bu adamlar. WB fanı olduğumdan koymakta bir mahsur göremedim.

Mihawk ise biraz tahmini, yanılabilirim o konuda. Ona bir şey diyemem, bekleyip görmek lazım.

Sakazuki’nin ölmesi lazım.
Luffy de rakiplerini öldürmediğine göre bu mümkün değil.

Sabo ilerde akainu ile gayet kapışabilir.
Adam sırf haki ve teknik ile 2. Adam olabilmiş ve fujitora ile güreş yapıyor.
Bir iki güçlenme ile ölümüne savaşır akainu ile.

2. İhtimal ise birisi yener akainu’yu ve hükümet değiştikten sonra akainu impel down’u boylar.
Sakazuki ölmez. OP'de kötüler ölmüyor. Ölse ölse Dragon, İvankov, Kuma felan ölür.

Bizim tarafta şimdiden bile nitelikli adam sayısı fazlayken bunların gelişeceğini ve üstüne birkaç tane daha nitelikli adam geleceğini düşünürsek Aka'nın cidden hükümete düşman olucağını ya da bu kadar fazla düşman varken Oda'nın bir de hükümetin karşısına Aka'yı koyacağını düşünen var mı ? Ben hiç sanmıyorum.Son savaşta bizim taraf bi hayli kalabalık ve karşı tarafa da nitelikli adam lazım.Gidip bir de amiralleri hükümetten ayırırsa Luffyler tecavüz eder bunlara.O yüzden Oda Aka'yı hükümete indirtmez.

Aka her ne kadar bunlara küfretse de devrimcilere ya da korsanlara düşmanlığı daha fazla.O yüzden bana görede Sabo'nun Aka'yı indireceği kesin.

Devrim ordusu nasıl denizcilere düşman değil? Yapılanmasına karşı değil, ama sistemdeki çürükleri temizlemeye hevesli hepsi. Öyle olmasa zaten Dragon'u en çok aranan adam yapmazlar. Akainu Dragon'un adını duyduğu saniyeden itibaren Luffy'e takıyor kafayı.
Sakazuki sistemdeki çürük mü? Adam DH halkına göre kahraman bile olabilir. Beyazbıyık'a ağır yaralar veren Ace'i öldüren ve tümen komutanlarını tavuk gibi kovalayan adam nasıl çürük olur? Bunlar onu çürük değil, Denizci Subayı yapar.
Tek kötü olayı savaştan kaçan askeri öldürmesidir ki bu bile onu yarı yarıya suçlu yapar veya yapmazz Yani cezayı kendi vermemesi gerekirdi. Bunun dışında görevini layıkıyla yerine getiriyor.

En iyi kılıçlar(12-21-50) sayılırken bisento da geçiyor. Bisento da kılıç kategorisinde sayılıyor anlayacağın.
''Wazamono // Amongst all the katana (swords, spears etc.) in the world, those priceless works made by the most revered of smiths are known by these names: / "12 Ultimate Wazamono" "21 Great Wazamono" "50 Fine Wazamono''

Cnet128 çevirisi bu. Wazamono, iyi kesen kılıç anlamına geliyormuş, burada yanılıyor olabilirim. Katana deyince kılıç, mızrak, bisento işin içine giriyor ama Wazamono deyince bahsedilen kılıçlar. Ayrıca çeviriye bakarsak bisentoyu, mızrağı dahil etmediği anlamı çıkabilir. ''Dünyadaki katanalar içinde, en saygıdeğer demirciler tarafından yapılmış paha biçilemez işler şu isimlerle bilinir:'' diye devam ediyor. Yani dünyada bisento mızrak vs çok ama bu kılıçların yeri ayrı diyor. Çeviriye göre bisentoyu kesin dahil ediyor diyemeyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık