Zoro mu birisi üst seviye kişilerin korunabileceğine dair bir şey söylüyor. Luffy'nin g4 ile kafesi delememesi içinde bir engel yok. Ayrıca bahsettiğim olay Manga'da geçiyor bunu ben demiyorum. Luffy'e sürekli zamandan dem vuran da Dof'un kendisi idi. Bebeleri yaşlıları katledeceğim diyordu.
Ayrıca dediğime cevap ver? Dof'a bütün ada dalsalar yenemezmidiler yani? Bak adada halkı çıkardım. Arena adamlarını çıkardım. Hiç yoktan Luffy, Zoro, Law, Sabo, Fujitora, Burgess,Kyros, Cavendish,Bartolomeo, Sai ve bir sürü karakter var. Bunlar ile savaştı diyorsunuz. Ada ile savaştı demek bu isimlerle savaştı demek. Ama bu isimlerden hiçbiri Dof'a yanaşmadı bile. Adama değmediler.
İşin özeti şudur: Luffy arenada savaşmıştır. Chinjao'yu yenmiştir. O sıra başkaları da onu öldürmeye çalışmıştır. Ayrıca Dof ile karşı karşıya gelene kadar da Dof'un adamları olsun bazı arenadaki adamlar olsun bunlarla da karşılaşmıştır. Sonrasında da Bellamy'den bilerek dayak yemiştir. Ve Dof ile Trebol'ün karşısına çıkmıştır.
Dof ise en başta Law ile karşılaşmıştır. Ama o Dof Fujitora ile birlikte Law'ı iyice bir benzetmiştir. Sonra kolay bir şekilde Law'ı kurşunlayarak yenmiştir. Sonrasında ise Dof'un yanında Trebol ve Bellamy ile Law ve Luffy'e karşı olduğunu görmüşüzdür. O ara o üçüne karşı Law ve Luffy güzel bir kombine ile Dof'a red hawk çakmıştır. Sonrasında yine Bellamy ile Luffy bir tarafa Dof ve Trebol ile Law bir tarafa kalmışlardır. Dof'un da kendisinin söylediği gibi birlikte Trebol ile Law'ı haşat etmişlerdir. Sonrası bildiğimiz gibi.
@Millennium Wizard
Kelime oyunu yapan sensin kardeşim. Ben sana isimleri yazdım. İkinizde bana karşı şunu savunamıyorken gelmişssiniz ada ile savaşıyor diye söylüyorsunuz.
Dof vs Luffy, Law, Fujitora( Amiral), Sabo, Zoro, Burgess, Kyros ve bize katılan müttefikler mi oldu? Ki diğer isimleri saymadım bile? İşin saçma tarafı bu adamlar Dof'a dalsa ortada zaten hiçte böyle zorlu bir durum olmazdı.
Şu denkleme karşı cevap vermediğniz sürece daha mesaj atmayın lütfen.