Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro mu birisi üst seviye kişilerin korunabileceğine dair bir şey söylüyor. Luffy'nin g4 ile kafesi delememesi içinde bir engel yok. Ayrıca bahsettiğim olay Manga'da geçiyor bunu ben demiyorum. Luffy'e sürekli zamandan dem vuran da Dof'un kendisi idi. Bebeleri yaşlıları katledeceğim diyordu.

Ayrıca dediğime cevap ver? Dof'a bütün ada dalsalar yenemezmidiler yani? Bak adada halkı çıkardım. Arena adamlarını çıkardım. Hiç yoktan Luffy, Zoro, Law, Sabo, Fujitora, Burgess,Kyros, Cavendish,Bartolomeo, Sai ve bir sürü karakter var. Bunlar ile savaştı diyorsunuz. Ada ile savaştı demek bu isimlerle savaştı demek. Ama bu isimlerden hiçbiri Dof'a yanaşmadı bile. Adama değmediler.

İşin özeti şudur: Luffy arenada savaşmıştır. Chinjao'yu yenmiştir. O sıra başkaları da onu öldürmeye çalışmıştır. Ayrıca Dof ile karşı karşıya gelene kadar da Dof'un adamları olsun bazı arenadaki adamlar olsun bunlarla da karşılaşmıştır. Sonrasında da Bellamy'den bilerek dayak yemiştir. Ve Dof ile Trebol'ün karşısına çıkmıştır.

Dof ise en başta Law ile karşılaşmıştır. Ama o Dof Fujitora ile birlikte Law'ı iyice bir benzetmiştir. Sonra kolay bir şekilde Law'ı kurşunlayarak yenmiştir. Sonrasında ise Dof'un yanında Trebol ve Bellamy ile Law ve Luffy'e karşı olduğunu görmüşüzdür. O ara o üçüne karşı Law ve Luffy güzel bir kombine ile Dof'a red hawk çakmıştır. Sonrasında yine Bellamy ile Luffy bir tarafa Dof ve Trebol ile Law bir tarafa kalmışlardır. Dof'un da kendisinin söylediği gibi birlikte Trebol ile Law'ı haşat etmişlerdir. Sonrası bildiğimiz gibi.

@Millennium Wizard

Kelime oyunu yapan sensin kardeşim. Ben sana isimleri yazdım. İkinizde bana karşı şunu savunamıyorken gelmişssiniz ada ile savaşıyor diye söylüyorsunuz.

Dof vs Luffy, Law, Fujitora( Amiral), Sabo, Zoro, Burgess, Kyros ve bize katılan müttefikler mi oldu? Ki diğer isimleri saymadım bile? İşin saçma tarafı bu adamlar Dof'a dalsa ortada zaten hiçte böyle zorlu bir durum olmazdı.

Şu denkleme karşı cevap vermediğniz sürece daha mesaj atmayın lütfen.
Sen hala anlamadın durumu.Fuji alıp molozları bütün adadakilere atmış olsa hepsiyle tek başına savaşmış olacaktı.Diğerleri ne kadar karşılık vermiş ne yapmış önemli değil fuji onlarla savaşmış olurdu tek başına.Doflamingo da bunun aynısını yaptı yine meyve gücü ve kafesle.O yüzden diğerleri karşılık ne kadar vermiş önemi yok.Adam hepsine saldırıyor kafes harekette çünkü.Ki adanın yarısı da kafes ittirmek zorunda kaldı bu da karşılık verdiler anlamına geliyor.İsterseler vermesinler değişen birşey olmazdı Dof açısından.Olay bundan ibaret konuyu başka taraflara çekmeye gerek yok buna odaklanırsan sevinirim.

Sen hala anlamadın durumu.Fuji alıp molozları bütün adadakilere atmış olsa hepsiyle tek başına savaşmış olacaktı.Diğerleri ne kadar karşılık vermiş ne yapmış önemli değil fuji onlarla savaşmış olurdu tek başına.Doflamingo da bunun aynısını yaptı yine meyve gücü ve kafesle.O yüzden diğerleri karşılık ne kadar vermiş önemi yok.Adam hepsine saldırıyor kafes harekette çünkü.Ki adanın yarısı da kafes ittirmek zorunda kaldı bu da karşılık verdiler anlamına geliyor.İsterseler vermesinler değişen birşey olmazdı Dof açısından.Olay bundan ibaret konuyu başka taraflara çekmeye gerek yok buna odaklanırsan sevinirim.
Nasıl önemi yok yahu? Doflamingo onlarla savaşmış ama onlar Doflamingo ile savaşmamış oluyor bu? Nasıl önemi yok?

Ben de sana diyorum ki saydığım isimler kafesi itmek yerine gidip Dof'a saldırsa şu an Dof'un leşini hala daha zeminden kazıma çalışmaları sürüyor olacaktı. Sadece Fuji gelip Luffy'nin yanında dursa Dof'un daha zaman başlamadan yenmiş olurdular kardeşim. Yani böyle apaçık bir gerçek varken ortada hala Ada ile savaştı diyebiliyorsunuz?

Ula ben de Dof'u hep savunuyorum da siz de abartıyorsunuz ha. Adayla savaştı nedir yahu? :D Adayla savaşsaydı o savaş 2 dakikada biterdi. Orada ne kadar güçlü kişilerin olduğunu görmezden geliyorsunuz galiba.

Nasıl önemi yok yahu? Doflamingo onlarla savaşmış ama onlar Doflamingo ile savaşmamış oluyor bu? Nasıl önemi yok?

Ben de sana diyorum ki saydığım isimler kafesi itmek yerine gidip Dof'a saldırsa şu an Dof'un leşini hala daha zeminden kazıma çalışmaları sürüyor olacaktı. Sadece Fuji gelip Luffy'nin yanında dursa Dof'un daha zaman başlamadan yenmiş olurdular kardeşim. Yani böyle apaçık bir gerçek varken ortada hala Ada ile savaştı diyebiliyorsunuz?
Savaş sürüyordu.O adamlar kafes içindelerse ve ittiriyorlarsa savaşıyorlar demeklerdir.Zaten elleri mahkum başka şansları yok.Üzerlerine kafes yürüyor.Senin dediğin olay tam potansiyel hepsi ellerinden geleni yapmadılar tam anlamıyla seferber olmadılar yani.Son ana kadar da olacak gibi durmuyorlardı yumurta kapıya dayanmadan.Çünkü luffy dışında tek başına gözü kesen o sorumluluğu alacak adam yok.Yumurta kapıya dayanınca panikle seferber olur hepsi aynı anda tam güç dalardı.Bir şekilde yenerlerdi ama sence de çok adaletsiz olmazmıydı 3 tane çok güçlü ve diğer güçlü adamlar varken.Önemli olan Dofun tek başına savaşmış olması gerçeğidir sonucun ne olacağı değil.Dofu o yüzden gözükara olduğundan övüyoruz zaten.Bu kadar güçlü adama tek başına kafa tutup uzun sürede ayakta kalabilmek ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor.Yenilecek olsa bile büyük cesaret.

Luffy Dof öncesi ne yaptı?
Bellamy 'den bir kaç darbe yedi , Chinjao ezigi ile yumruk tokusturdu felan. Hepsini toplasan nefes yormaya değmez.

Dof Law ile dövüştü , Luffy de çok enerji harcadı demeyin.

Adam boğa ile gitti bütün yolu

Law 13 sene Dof'u öldürecek saldırıyı planlamış ve Gama-Knife saldırısını bulmuş.
13 yıllık tekniği geldi vurdu adama.

Bununla Luffynin koşuşturma götürsünü bir tutmanın anlamı yok.

Doflamingo hakkıyla yenilmedi. Her türlü şanssızlık faktörüne kurban gitti. Tıpkı Croco , Lucci gibi.

Croco zaten bahtsız bedevi . 2 kere öldürdü resmen nerdeyse yine yenildi. Böyle bir şanssızlık olamaz.

Savaş sürüyordu.O adamlar kafes içindelerse ve ittiriyorlarsa savaşıyorlar demeklerdir.Zaten elleri mahkum başka şansları yok.Üzerlerine kafes yürüyor.Senin dediğin olay tam potansiyel hepsi ellerinden geleni yapmadılar tam anlamıyla seferber olmadılar yani.Son ana kadar da olacak gibi durmuyorlardı yumurta kapıya dayanmadan.Çünkü luffy dışında tek başına gözü kesen o sorumluluğu alacak adam yok.Yumurta kapıya dayanınca panikle seferber olur hepsi aynı anda tam güç dalardı.Bir şekilde yenerlerdi ama sence de çok adaletsiz olmazmıydı 3 tane çok güçlü ve diğer güçlü adamlar varken.Önemli olan Dofun tek başına savaşmış olması gerçeğidir sonucun ne olacağı değil.Dofu o yüzden gözükara olduğundan övüyoruz zaten.Bu kadar güçlü adama tek başına kafa tutup uzun sürede ayakta kalabilmek ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor.Yenilecek olsa bile büyük cesaret.
Yahu hala bir şey söylüyorsun Emre. Soruma cevap ver. Eğip bükmene gerek yok. Fuji gelse Luffy'nin yanında savaşssa Dof ne kadar dayanabilirdi. Yani şuna objektif bir biçimde cevabı vermen yeterli. Her şey ortaya net çıkacak. Yok sorumluluk almadılar tam seferber olmadılar felan.

Al Luffy sadece bir tekniğiyle ada ile savaşmış oluyor o zaman.

@Jason

Sen küçümsüyorsun. Ama Mangaka Luffy'e yoruldum dedirtiyor. Arena savaşından sonra. Cavendish gelip buna saldırdığı sıra yorgunum bir de senle uğraşamam diyor.

Bellamy'i de küçümsüyorsun. Ama Luffy'i de bu duruma sokan oydu. Ve Dof'ta boşuna güçten düşmüşsün atakların ağırlık kaybetmişsin dedirtmiyor.

Ayrıca Law'ın dediğine göre ölmesi gereken adam kalkıp yeteneğini övüp Law'a laf sokuyor. Yeteneğin bu kadar kullanışlı diye. Aynı Enel'in olayı gibiydi.

Son düzenleme:
B
Luffy Dof öncesi ne yaptı?
Bellamy 'den bir kaç darbe yedi , Chinjao ezigi ile yumruk tokusturdu felan. Hepsini toplasan nefes yormaya değmez.

Dof Law ile dövüştü , Luffy de çok enerji harcadı demeyin.

Adam boğa ile gitti bütün yolu

Law 13 sene Dof'u öldürecek saldırıyı planlamış ve Gama-Knife saldırısını bulmuş.
13 yıllık tekniği geldi vurdu adama.

Bununla Luffynin koşuşturma götürsünü bir tutmanın anlamı yok.

Doflamingo hakkıyla yenilmedi. Her türlü şanssızlık faktörüne kurban gitti. Tıpkı Croco , Lucci gibi.Croco zaten bahtsız bedevi . 2 kere öldürdü resmen nerdeyse yine yenildi. Böyle bir şanssızlık olamaz.
Benim sana dün yazdığım gibi lucci de aslında 1 defa luffyi yendi hemen kısa süre sonra ise ne olduğunu anlamadan yenildi.Bacaya uçurmayı saymadığım için ben 1-1 bakıyorum o olaya.Elbette luffynin galibiyeti çok daha netti o açıdan kıyaslamıyorum ama skor tutacaksak crocodile gibi sonuç ortada.

"Dof Luffy'e tek yetti der miydin?" burada tam olarak ne sorduğunu pek anlamadım
Ben şunu anlatmaya çalışıyorum. E.Oda her arc, arc bosunu şişirir şişirir olduğundan daha güçlü gösterir ki satışlarda Luffy bunu yendiğinde daha çok sükse yapsın. Seri başından beri böyle olmuştur bu. g4 ile Ceaser alabilecekken kullanmıyor bekletiyor, ilk başta Dof'a karşı kullanabilecekken bekletiyor, Law kaybedince öyle giriyor sahneye g4. Burada ki amaç Law'ın gücü yetmedi Luffy ondan bi tık daha üstte. Bunu kurguyla sunuyor yoksa. Demem o ki, en başta g4 açsa Dof'un ağzını burnunu kırar, duvardan duvara en başta vururdu. Biraz sıkıcı olurdu böyle yapsaydı, aaa Dof bu kadar ezik miymiş, bu ne sıkıcı arc derdi fakat ince ince işledi. Şimdi de Dof Luffy'den daha güçlü tartışmaları dönüyor. Trajikomik gerçekten. Adam bayağı bayağı daha güçlü Dof'tan öyle olmasa darbe yerdi g4 moda girdiğinde. g4 modda bildiğin top gibi oynadı yani.

Ula ben de Dof'u hep savunuyorum da siz de abartıyorsunuz ha. Adayla savaştı nedir yahu? :D Adayla savaşsaydı o savaş 2 dakikada biterdi. Orada ne kadar güçlü kişilerin olduğunu görmezden geliyorsunuz galiba.
Onları ibret alasınız diye gönderdik... :(

dof geçmişi üzerinde en çok durulan ve titizlikle işlenen derinliği en çok işlenen villain karakterdir OP'da.luffy g4 ile tabiri caizse tek kale maça dönüştürmüştür.meyvesi çok işlevsel ama güç açısından yetersiz imajı verdi.grand line bu meyveyle tanrı gibi gözükürsün ama yeni dünyada kalbur üstü adamların geri vites yapmayacağı güçte bir meyve.yıkıcılığı yüksek olsa top tier karakterlere oynayabilirdi.

açıkçası dofun gücünden çok kişiliği ile sevildiğini düşünüyorum.özellikle sadist kişiliği onu bambaşka bir karakter yapıyor.ha yanlış anlaşılmasın dof güçlüdür ama yonkou,amiral ağırlığı yok güç konusunda.ama kişilik olarak dof gibiside gelmez diye düşünüyorum.

Yahu hala bir şey söylüyorsun Emre. Soruma cevap ver. Eğip bükmene gerek yok. Fuji gelse Luffy'nin yanında savaşssa Dof ne kadar dayanabilirdi. Yani şuna objektif bir biçimde cevabı vermen yeterli. Her şey ortaya net çıkacak. Yok sorumluluk almadılar tam seferber olmadılar felan.

Al Luffy sadece bir tekniğiyle ada ile savaşmış oluyor o zaman.

@Jason

Sen küçümsüyorsun. Ama Mangaka Luffy'e yoruldum dedirtiyor. Arena savaşından sonra. Cavendish gelip buna saldırdığı sıra yorgunum bir de senle uğraşamam diyor.

Bellamy'i de küçümsüyorsun. Ama Luffy'i de bu duruma sokan oydu. Ve Dof'ta boşuna güçten düşmüşsün atakların ağırlık kaybetmişsin dedirtmiyor.

Ayrıca Law'ın dediğine göre ölmesi gereken adam kalkıp yeteneğini övüp Law'a laf sokuyor. Yeteneğin bu kadar kullanışlı diye. Aynı Enel'in olayı gibiydi.
Uyanış modundaki Dofun fujinin saldırılarını rahat karşılayacağını düşünüyorum.O yüzden luffy g4 açmazsa dövüş uzun süre devam ederdi bence kafes kapanmadan bitmezdi.Luffy g4 açıp fuji ile dalsa daha çabuk kazanırlardı ama fuji açık yaratacağından dolayı fuji etkisinden değil.Aynı anda iki adam karşısında g4 vuruş gücüne daha çok açık verirdi o kadar.Fuji 10 dakika oyalardı o açıdan avantaj olurdu birde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık