Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda Marco için daha sonra değineceğim derken "Mf'deki gücü 10'du ama ben değindiğimde 15 olacak." demedi. Karıştırmayın durumu. Zaten o konuşma da Marco'nun meyvesiyle alakalı bir konuşmaydı. Daha detaylı olarak anlattığımda meyvesinin özelliklerini daha iyi anlayacaksınız dedi bir nevi.

Babası ve kardeşleri katledilirken göstermediği, sakladığı o dehşetli gücünü hangi amaçla ve nerede gösterecek merak ediyorum :artiz:
Onu kardeşleri ve babası katledilirken gücünü tam manası ile göstermeyen Oda'ya soracaksın.

Bu arada ne amiralmiş.. Zırt pırt yaşlı ve hasta Wb ile karşılaştırılıp "İşte amiral bir yonkouya bunları yapabiliyor wuuu beybi" diyen mesajlar bitmedi bi'. Sen onu bırak genç Wb bunların yüzüne bakar mı onu de. Efenim genç Wb zaten kk gücünde idi, Wb'nın yaşlı hali yonkou gücünde demeyin. Hiçbir yonkou Wb"nin düştüğü durumlara düşmez, çoluk çocuktan kılıç, top, tüfek yemez.

Mingo'ya amiral dediler. Evet değil. Ama güç çıtası yükseliyor giderek. Yonkou tümenleri içinde Mingo kadar güçlü olan da var Mingo'dan güçlü olanlar da. Ve Mingo'dan güçlü olan adam amiraldir. Mingo ile amiral arasına 100 basamak koymaya gerek yok.

Akainu(100)
Aokiji-Kizaru(99)
Ishoo-Marco(98)
King-Beckman-Katakuri-Yami Teach(97)
Ace(96)
Jozu-Smothie(95)
Cracker-Jack(94)
Vista(93)
Nekomamushi-Inuarashi(92)

Wb tayfası en güçlü tayfa derken sayısal çoğunluktan dolayı böyle demediyseler bence böyle.
Teach zaten fiziksel ve haki olarakda oldukça güçlü muhtemelen Jozu ve Marco ile birlikte çizilmişti onlar gibi meyve yiyince onların ayarına gelmiştir.
Ace'in Crackeri, G4 Luffy'i veya Jack'i yendiğini düşünemiyorum ben. Bana kalırsa beyazsakal tayfasındaki ikinci adam falan da değildi. Roger'ın oğlu olmasına rağmen ödülü sadece 550 milyon.

Yahu Ace 2. adam olmak için güçsüz gözüküyormuş. Daha hiçbir şey yaptığını görmediğimiz Smothie 2. adam olarak kabul edilebiliyor da Ace olamıyor ?
Ace ne yaptı?

Amirale kafa tutunca diye amiral olmuyorsun :/ Gördüğümüz Marco bir amiral karşısında bildiğin harcanır. MF'de ortaya karışık, herkesin bir şeyler yaptığı bir savaş vardı. Marco birebir dövüşse daha fazlasını gösterebilirdi. Oda'nın sözleri bunu ifade ediyor. Adama yoğunlaşsmadım, daha sonra bakarız diyor siz adamı daha güçlü çizecek diyorsunuz :artiz:

Siz Marco'yu boss gücünde çizecek sanıyorsunuz ama Luffy'e yancı gücünde çizecek. Yani Luffy > Marco olacak çizildiğinde. MF'den farklı olmayacak durumu :)

Birde MF'de Saka dahil hiçbir amiral ciddileşmedi bile. Hep köramiralin suçu bunlar. Saka geleydi Dressrosa'ya şimdi amiral > yonko doluydu forum, peh :/

Ace'in Crackeri, G4 Luffy'i veya Jack'i yendiğini düşünemiyorum ben. Bana kalırsa beyazsakal tayfasındaki ikinci adam falan da değildi. Roger'ın oğlu olmasına rağmen ödülü sadece 550 milyon.
G4 Luffy'i yenemez 1 saat sürede olsa inanılmaz güçlü bir hale geldiğinden dayanıklığı çok iyi olmayan Ace yenilir muhtemelen.
Ama G4'e 1 saat dayanan Dofi'yi bence yener keza Cracker'in mesela Hiken ile hemen yenebilir. Nekomamushi ile Ace'i kıyaslayınca Ace daha ağır basıyor bana kalırsa. Yani Jack'in yenebileceğini sanmıyorum.
En kötü çaylakken Jinbei ile 5 gün denk dövüşen adam yine inanılmaz dayanıklı bir adamla daha güçlü haldeyken 5 gün denk dövüşebilir.

Ace ile Luffy nerdeyse aynı potansiyelde adamlar. Belki biraz daha Luffy daha potansiyellidir. Luffy'nin 2 yıl önceki Ace kıvamına gelmesi için 1 yıl olmasa bile 6 ay civarı gerek diye düşünüyorum. Mangakanın bu konuya önem verdiğini de düşünüyorum.

Luffy'nin ödülüde 500 Milyon. Ödülün artması için kendini ispatlaması lazım. Yeni DÜnya'ya girenlerin ödülleri az oluyor genelde. Çaylak diye Begee'nin ödülü 300 Milyon ama Bege'nin teklediği Pokems 330 Milyon misal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık