Ace'in Crackeri, G4 Luffy'i veya Jack'i yendiğini düşünemiyorum ben. Bana kalırsa beyazsakal tayfasındaki ikinci adam falan da değildi. Roger'ın oğlu olmasına rağmen ödülü sadece 550 milyon.
G4 Luffy'i yenemez 1 saat sürede olsa inanılmaz güçlü bir hale geldiğinden dayanıklığı çok iyi olmayan Ace yenilir muhtemelen.
Ama G4'e 1 saat dayanan Dofi'yi bence yener keza Cracker'in mesela Hiken ile hemen yenebilir. Nekomamushi ile Ace'i kıyaslayınca Ace daha ağır basıyor bana kalırsa. Yani Jack'in yenebileceğini sanmıyorum.
En kötü çaylakken Jinbei ile 5 gün denk dövüşen adam yine inanılmaz dayanıklı bir adamla daha güçlü haldeyken 5 gün denk dövüşebilir.
Ace ile Luffy nerdeyse aynı potansiyelde adamlar. Belki biraz daha Luffy daha potansiyellidir. Luffy'nin 2 yıl önceki Ace kıvamına gelmesi için 1 yıl olmasa bile 6 ay civarı gerek diye düşünüyorum. Mangakanın bu konuya önem verdiğini de düşünüyorum.
Luffy'nin ödülüde 500 Milyon. Ödülün artması için kendini ispatlaması lazım. Yeni DÜnya'ya girenlerin ödülleri az oluyor genelde. Çaylak diye Begee'nin ödülü 300 Milyon ama Bege'nin teklediği Pokems 330 Milyon misal.