Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet bir ıslanmaya bakıyor kraker.
Demek istediğim Luffy tatlı komutana gücü yetmiyor yetsede zar zor.
Yani öyle 3 ittifak toplanıp bir Yonko devirmek biraz abes oluyor. Öyle olsa 3 tatlı komutan Kaidoyu süpürür olması gerekir.
Neyse anlatamadım ben derdimi.:D Anlatmak istediğim ileriki bölümlerde gerçekleşir belki.

Evet bir ıslanmaya bakıyor kraker.
Demek istediğim Luffy tatlı komutana gücü yetmiyor yetsede zar zor.
Yani öyle 3 ittifak toplanıp bir Yonko devirmek biraz abes oluyor. Öyle olsa 3 tatlı komutan Kaidoyu süpürür olması gerekir.
Tatlı komutana gücü yetmeyen Luffy, ne hikmetse ilk darbesinde ada turu attırıyor adama. Gerçekten çok ilginç. Luffy haterleri kabul etmese de bu çocuk Yonkoular ile savaşacak güce sahip.

Tatlı komutana gücü yetmeyen Luffy, ne hikmetse ilk darbesinde ada turu attırıyor adama. Gerçekten çok ilginç. Luffy haterleri kabul etmese de bu çocuk Yonkoular ile savaşacak güce sahip.
Nami olmadan da sonucu görebiliyorduk. Nami boşuna gelmedi oraya. Luffy meyvesini kulllandı krakerin meyvesi iptal olup üstüne Luffy için yemek oldu.
benim demek istediğim Luffy denk ise tatlı komutana 2-3 tatlı komutan Kaido'yu indirir.

Yo ben anladım güzel anlattın.
sadece erken olduğunu düşünüyorum. ha 3 çaylak bir Yonko ise 2 komutan bir yonko indirir görünüyor.
Çaylaklıktan çıktılar artık. Bak Pekoms Çamur adama çaylak diyordu. Hakiden haberi olmayan logia olmaya güvenen çaylaklar diyordu. Bizimkilerde iki sene öncesinde çaylaktı. Ama artık öyle değiller.

Zaten ben de onu demek istiyorum. Bir canavar Yonko için öyle 3 süpernova ya da 4 bunlar bana tuhaf geliyor. 4 çaylak yeniyorsa , o Zaman iki yıkımcı koca anayı 2 tatlı komutan Kaidoyu yer.
Ya da bir Yonko 4 çaylağı siler süpürür
Novalar yonkoular karşısında fazla büyütülüyor. En baba 3 yonkou gelsin Kaido'yu alamaz. Luffy vs. Mama diyenler utansın.

Katakuri'ye bakıp tövbe etsinler önce :)

Hala ilk darbe deniyor :( Zaten Luffy o kadar saat Necati Ateş ile dövüştü, o esnada Kraker'i görünce tek attı geçti :artiz:

Novalar yonkoular karşısında fazla büyütülüyor. En baba 3 yonkou gelsin Kaido'yu alamaz. Luffy vs. Mama diyenler utansın.

Katakuri'ye bakıp tövbe etsinler önce :)
Roger ve belki bizim tayfada 2. adam arası fark pek yok, ama Bigmom ve Kaido ya da Shanks ya da Karasakal ile tayfa arasında aşırı fark olduğunu düşünüyorum.
yani öyle 3-4 nova ile olmaz gibi, Jack gibi bir canavar belki Kaido sama diyordur gücü görmüş ki biat ediyor.
zaten Katakuri çok şekil duruyor ve 3 tatlı komutanın, ya da 3 yıkımcının kaptana gücü yetse tayfada isyan çıkıp kendileri Yonko olur

Roger ve belki bizim tayfada 2. adam arası fark pek yok, ama Bigmom ve Kaido ya da Shanks ya da Karasakal ile tayfa arasında aşırı fark olduğunu düşünüyorum.
yani öyle 3-4 nova ile olmaz gibi, Jack gibi bir canavar belki Kaido sama diyordur gücü görmüş ki biat ediyor.
zaten Katakuri çok şekil duruyor ve 3 tatlı komutanın, ya da 3 yıkımcının kaptana gücü yetse tayfada isyan çıkıp kendileri Yonko olur
Komutanına bağlı biraz da. Smoothie ve Kata'ya bakalım ondan sonra karar veririz. Sağ kollar amiral seviyesi adamlar bana göre. Şimdi Kizaru'nun yanına sadece Katakuri'yi ya da Jack'i versen Mama'yı yener diyen mutlaka çıkar. Katakuri'nin yanına Smoothie+Kraker'i versen Mama'yı indirebilir bu mantıkla.

Daha çok sadakat var bence işin ucunda. Komplocu değiller ya da.

Kaido'nun yıkımcıları kaptanıyla doğru orantılı olarak bunlardan daha sıkı çıkacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık