Teach de var aslında.İkiside max 1.200.000.000 civarıdır.
@Jason
Ace 2. adam değil bence. Tam olarak güçleri yansıtmıyor o sıralama. Marco,Jozu ve Vistadan sonra gelir.
Teach de var aslında.İkiside max 1.200.000.000 civarıdır.
@Jason
Ace 2. adam değil bence. Tam olarak güçleri yansıtmıyor o sıralama. Marco,Jozu ve Vistadan sonra gelir.
Ben o sahnenin Mihawk'tan dolayı olduğuna eminim. Sadece kullandığı şeyin ne olduğu muamma.Bugün gelen mangada söylenilen geleceği az olsa bile görme olayını çözersek bence bu dediğin büyük ihtimal gerçekleşecektir![]()
Tiplere gel
Güç olarak bence Ace yerini hakediyor ama ödülü biraz düşük kalmış.İkiside max 1.200.000.000 civarıdır.
@Jason
Kaido ikisini de ekmeksiz yer.ben şunu anlamadım. Luffy Law ve bir süper nova Kaido için yeterli diyorsunuz.
genel olarak bu söylem var, herkes aynısını söylüyor demiyorum.Diyelim 4 Süpernova
Peki tek başına Luffy Krakeri yenemedi üstüne Smothi var haliyle bunu da tek başına yenemez , şimdi Katakuri göründü Doflamingo için İki süpernova çarpıştı, bu Katakuri içinde İki tanesi muhtemel olmalı.
O zaman ortaya şu çıkıyor.
Bigmom, Katakuri ve Smothi'yi salsa Kaido'ya bunları, Kadio'Yu dövüp gelir
Cracker dövüşü üzerinden Luffy'nin gücünü yorumlarsan böyle düşünürsün. Avantaj dezavantaj durumları var. Cracker'in gücünün anlamsız kalacağı logialar var. Düşün Aokiji saniyeler içerisinde okyanusu donduruyor. Askerleri dondursa Cracker çözebilecek mi onları? Hayır. Mecbur fiziksel savaşmak zorunda kalacak. Ama Aokiji karşısında bir de Luffy'i düşün.ben şunu anlamadım. Luffy Law ve bir süper nova Kaido için yeterli diyorsunuz.
genel olarak bu söylem var, herkes aynısını söylüyor demiyorum.Diyelim 4 Süpernova
Peki tek başına Luffy Krakeri yenemedi üstüne Smothi var haliyle bunu da tek başına yenemez , şimdi Katakuri göründü Doflamingo için İki süpernova çarpıştı, bu Katakuri içinde İki tanesi muhtemel olmalı.
O zaman ortaya şu çıkıyor.
Bigmom, Katakuri ve Smothi'yi salsa Kaido'ya bunları, Kadio'Yu dövüp gelir
Zaten ben de onu demek istiyorum. Bir canavar Yonko için öyle 3 süpernova ya da 4 bunlar bana tuhaf geliyor. 4 çaylak yeniyorsa , o Zaman iki yıkımcı koca anayı 2 tatlı komutan Kaidoyu yer.Kaido ikisini de ekmeksiz yer.
Düşün Beyazsakal'ı sence marco ve Jozu yenebilir miydi o adamı ?
Evet bir ıslanmaya bakıyor kraker.Cracker dövüşü üzerinden Luffy'nin gücünü yorumlarsan böyle düşünürsün. Avantaj dezavantaj durumları var. Cracker'in gücünün anlamsız kalacağı logialar var. Düşün Aokiji saniyeler içerisinde okyanusu donduruyor. Askerleri dondursa Cracker çözebilecek mi onları? Hayır. Mecbur fiziksel savaşmak zorunda kalacak. Ama Aokiji karşısında bir de Luffy'i düşün.
Jack mesela Luffy'nin savaş stiline de uygun bir rakip.