Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Krakerin kolu kanatması tamamen lastiğin uzayıp incelme özelliğinden kaynaklanıyor.Lastik inceliyor haliyle oradaki haki yoğunluğu da azalıyor.Luffy sürpriz yumurta gibi adam çıkacağını ne bilsin gafil avlanıyor.Ki ona rağmen çift elle asılmasına rağmen handikaplı vaziyetteyken alamadı o kolu.Amma abartıyorsunuz kol mevzusunu.Luffy bilse değemez bile o kola.
Ben de onu anlamıyorum. 860 milyonluk yonkou astlarından birisi olan ve b.hakisiyle övülen birisi, kabak gibi ortada duran Luffy'nin koluna tüm gücüyle saldırdığında hasar veremeyecek mi yani? Asıl öyle olsa saçma olmaz mıydı? Luffy'nin b.hakisi ne ki çizik almadan kurtulabilsin öyle gafil bir andayken? Shanks mı bu çocuk? :/

@Jon Snow
Bence gösterdi işte. O kadar dayağa rağmen her seferinde ayakta kalması bile yeterli benim için. Law'dan yedikleri de var, unutmayalım. Komutanlardan üstte görenlere bir şey diyemem, kendi düşünceleridir ama en az onların seviyesinde var bence.

@RedTeroR
Varsayıma göre mi hesap yapacağız? :D Arkadaş Sabo'nun hikenini gösterip kkg ile aynı demiş. Ben de o saldırıya göre yorum yapıyorum. :/
Saldırıları karşılaştırırken durumlar arasındaki farka değinip sadece kkg'nin avantajını söylüyorsun, ben de sana diğer tarafın durumunu açıklamaya çalıştım başka bi durum yok yani.
Sabo adam değildir onun hikeni de adam değildir :hıh:

@Jon Snow
Luffy mi? Adı geçmeyince bilemedim. :/ Luffy ile alakası yok ki bu olayların. Dof>Luffy diyen adamım ben zaten, daha ne diyeyim? :S

Saldırıları karşılaştırırken durumlar arasındaki farka değinip sadece kkg'nin avantajını söylüyorsun, ben de sana diğer tarafın durumunu açıklamaya çalıştım başka bi durum yok yani.
Sabo adam değildir onun hikeni de adam değildir :hıh:
İyi güldüm şu kısma. :D

Ben de onu anlamıyorum. 860 milyonluk yonkou astlarından birisi olan ve b.hakisiyle övülen birisi, kabak gibi ortada duran Luffy'nin koluna tüm gücüyle saldırdığında hasar veremeyecek mi yani? Asıl öyle olsa saçma olmaz mıydı? Luffy'nin b.hakisi ne ki çizik almadan kurtulabilsin öyle gafil bir andayken? Shanks mı bu çocuk? :/
Aynen.O kadar güçlü denilen hatta Luffy yardımla aldı denilen adamın kabak gibi gel doğra diyen pozisyonda alması gerek uzvunu.Kıyaslanmaz ama Mihawk kolu daha vurup geri çekecekken saliselik anda kesip atacakmış ki öyle görüyor Luffy.

Bunun dışında dedikleri gibi g4 luffye istediği gibi her hamlesinde zarar verebiliyorsa bunu devam eden 11 saatte neden yapamadı ? O sahne hazırlıksız yakalanmış luffynin 1 kere yaşayacağı bir olaydı.Aynı fırsatı başka güçlü birisi de bulsa luffyi aynı duruma düşürebilir.Kimse düşüremeyeceğini iddaa edemez.

Aynen.O kadar güçlü denilen hatta Luffy yardımla aldı denilen adamın kabak gibi gel doğra diyen pozisyonda alması gerek uzvunu.Kıyaslanmaz ama Mihawk kolu daha vurup geri çekecekken saliselik anda kesip atacakmış ki öyle görüyor Luffy.

Bunun dışında dedikleri gibi g4 luffye istediği gibi her hamlesinde zarar verebiliyorsa bunu devam eden 11 saatte neden yapamadı ? O sahne hazırlıksız yakalanmış luffynin 1 kere yaşayacağı bir olaydı.Aynı fırsatı başka güçlü birisi de bulsa luffyi aynı duruma düşürebilir.Kimse düşüremeyeceğini iddaa edemez.
Ordaki konuşmada kıraker yiyeceksen ye diyor, yani mantıklı bakmamak lazım o vsye çünkü mantıksız bir dövüşü sözleriyle açıklıyorlar bize, biri yiyor diğeri yiyebildiğin kadar ye diyor :artiz: Başka şeyler yapmamışlar çünkü olay inada binmiş, Anaokul bebeleri oyuncak için kavga ediyor gibi bişeydi orası :hhh:

Dof hakkında bir kaç şey söylemek istiyorum. Tamamen kendi düşüncelerimdir.
Şimdi Dof dediğimiz adam Yonkou gibi bi oluşuma sahip tek karakter şu zamana kadar gördüklerimiz içersinde. Misyonu, vizyonu, seri içersinde ki önemini göz önüne alırsak üst liglere oynayan karakter. Fakat bu adamın Amiral alabileceğini, Jack, Cracker gibi adamları alabilmesi bence imkansız. En basitinden Jack'e nasıl hasar verebilir ki diye sorduğumda cevap veremiyorum. Jack gibi bi azmanı Dof'un alabilmesi bana göre imkansız. Jack'in savunmasını aşamayacağını düşünüyorum çünki, Cracker ise meyvesini çok iyi kullanan fakat ana bedeni çok da güçlü olmayan bir karakter. Gücünü azaltmadığın sürece o askerler sonsuza kadar çıkıyor, herşeyi geçtim fiziksel olarak yorar adamı. Yani velasıl kelam, bu adamlar Dof'tan daha güçlüdür bana göre.

kör topal

Cracker bu forumda nasıl eziliyor anlamış değilim. Adamın daha bir kuklasını yenemeyecek tonla adam sayılır buraya. Bundan 3-4 yıl önce herkes Dofu amiralin bi tık altı gördüğü için Luffy G4 ile buna şehir turu yaptırınca millet havaya uçtu. G4 younko pataklıyordu bir ara hatta. Ama gördük ki ne Dof amiral ayarıymış nede G4 younko seviyesiymiş. Dün gibi hatırlıyorum Luffy G4 ile Crackerin zırhını kırmıştı o ara kimse bu zırh olayını bilmediği için Cracker perte çıktı sanmıştı. Sonrada şaka gibi aha gördünüzmü biz ne demiştik G4 younko komutanı tekliyor xD moduna girilmişti :D Şimdide aynı tayfa Crackeri küçültme çabasında bunu yaparakta Dof ve Luffyyi yükseltme uğraşında.
Özet gibi xD

Ordaki konuşmada kıraker yiyeceksen ye diyor, yani mantıklı bakmamak lazım o vsye çünkü mantıksız bir dövüşü sözleriyle açıklıyorlar bize, biri yiyor diğeri yiyebildiğin kadar ye diyor :artiz: Başka şeyler yapmamışlar çünkü olay inada binmiş, Anaokul bebeleri oyuncak için kavga ediyor gibi bişeydi orası :hhh:
Kraker tamamen çaresizdi.Tek planı Luffyi mide fesadı geçirene kadar yedirerek kazanmaktı.Adam patlayacaksın yemekten diyordu. :D İşe yaramayınca bodoslama dalayım dedi.Şişik görünce güçten düştü sandı sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık