Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Animedeki kısa Bonney - Zoro sekansı benim favorim.Zoro tam odun ve Bonney ağzına geleni söyleyince tekrar tekrar seyredilecek kadar güzel yapmışlar. :D Luffynin yaptıklarını öğrenince Zoro yine akıllı adammış gibi konuşması da ayrı komedi.
Artı WB(Ace ?) için ağlaması ve yas tutup, intikam istemsi de ayrı bir güzeldi. Bonney'in her hali güzel :utan:

Artı WB(Ace ?) için ağlaması ve yas tutup, intikam istemsi de ayrı bir güzeldi. Bonney'in her hali güzel :utan:
Şu Mom gibi ruj olayı olmasa daha iyi olurmuş bence.O ağlama ne çıkacak hala meraktayım.Wb için ağladı herhalde.Ace olsa ne yapıp eder savaşa ulaşırdı sanırım Law gibi.Yalnız Wb ile nasıl bir ortak noktası olabilir.Kutsalların teslim almaya akainuyu yollaması düşünülürse bir şey var ama ne işte tam bir soru işareti.

Cp0Lucci

Kraker ve Jack gördüğümüz kadarıyla çok abartılıyor şuan bence, yani abartılıyor derken bu adamlar Doflamingo seviyesinde değilki yani. Jack mesela İnurashi ve Nekomamushiye karşı eşit savaşıyor, bu adamları zehirli gaz kullanmasa yenememişki onlardan güçlü olduğunu gösteren ne Jack'in ? Pica'nın dev kaya modu bence Jack'i şutlar. Bizim tayfanın powerup almasına gerek yok bu adamları yenmesi için şuan göstermediği yetenekleri var tayfanın bu hala anlaşılmamış mesela, Luffy de yarın gear5 çıkmayacağı ne malum? Yada en azından gear 4 ün yeni teknikleri ? Zoro nun gözünü açması bekleniyor mesela, iki yıl öncesinin en iyi tekniği olan Ashura yı görmedik daha, bunlarla çok daha fazlasını yapar zaten bu adamlar. Bizim tayfanın çok powerup alacağını zannetmiyorum ben sadece savaştaki dayanıklılıkları çok artar, öbür türlü 2 yıllık eğitimde kazandığı güçleri sergiliyorlar o kadar.

Yani Jack ve Kraker, Doflamingo ile kıyaslanacak yerde değiller, Dof un en güçlü adamı Pica ile savaşırlar onlar anca, Luffy ve Zoro ise şuanki seviyeleriyle Jack'i de Kraker'i de yenecek seviyedeler diye düşünüyorum

Kraker ve Jack gördüğümüz kadarıyla çok abartılıyor şuan bence, yani abartılıyor derken bu adamlar Doflamingo seviyesinde değilki yani. Jack mesela İnurashi ve Nekomamushiye karşı eşit savaşıyor, bu adamları zehirli gaz kullanmasa yenememişki onlardan güçlü olduğunu gösteren ne Jack'in ? Pica'nın dev kaya modu bence Jack'i şutlar. Bizim tayfanın powerup almasına gerek yok bu adamları yenmesi için şuan göstermediği yetenekleri var tayfanın bu hala anlaşılmamış mesela, Luffy de yarın gear5 çıkmayacağı ne malum? Yada en azından gear 4 ün yeni teknikleri ? Zoro nun gözünü açması bekleniyor mesela, iki yıl öncesinin en iyi tekniği olan Ashura yı görmedik daha, bunlarla çok daha fazlasını yapar zaten bu adamlar. Bizim tayfanın çok powerup alacağını zannetmiyorum ben sadece savaştaki dayanıklılıkları çok artar, öbür türlü 2 yıllık eğitimde kazandığı güçleri sergiliyorlar o kadar.
Neko ve İnu dinleniyor 12 saat ama Jack dinlenmiyor. Bombayı da Dof'um konvoyuna yetişmek için atıyor.

Doflamingo bence Jack ve Cracker'den net güçlüdür. İkisinin de harcı değil Doflamingo'u yenmek.

Cp0Lucci

Neko ve İnu dinleniyor 12 saat ama Jack dinlenmiyor. Bombayı da Dof'um konvoyuna yetişmek için atıyor.
Öyle olsa bile eşit şekilde savaşmışlar, arada seviye farkı olsa zaten Jack başında üstünlüğünü koyardı, seviye farkı olan durumlarda karakter üstünlüğünü çok uzun sürmeden gösteriyor zaten bundan bahsediyorum.

Yani Jack = 10 ise İnurashi ve Neko = 9.5 tur, çok fark yoktur aralarında. Dof, İnu ve Neko'dan çok daha güçlüdür, o adamın yerini tutamaz bu Kraker ve Jack bundan bahsediyorum.Dof un adamı Pica golem modda mesela hayvan ötesi oluyor, Jack'in hayvani dourikisi ona bile gücü yetmez bana göre. Jack'i Dof ile kıyaslamak yerine Pica ile kıyaslamak daha makul.

Öyle olsa bile eşit şekilde savaşmışlar, arada seviye farkı olsa zaten Jack başında üstünlüğünü koyardı, seviye farkı olan durumlarda karakter üstünlüğünü çok uzun sürmeden gösteriyor zaten bundan bahsediyorum.

Yani Jack = 10 ise İnurashi ve Neko = 9.5 tur, çok fark yoktur aralarında. Dof, İnu ve Neko'dan çok daha güçlüdür, o adamın yerini tutamaz bu Kraker ve Jack bundan bahsediyorum.Dof un adamı Pica golem modda mesela hayvan oluyor, Jack'in hayvani dourikisi ona bile gücü yetmez bana göre. Jack'i Dof ile kıyaslamak yerine Pica ile kıyaslamak daha makul.
Dof'un onlara göre ne kadar güçlü olduğunu bilmiyorum. Ama Jack de boş adam değil. Jack'in gücünü Kaido savaşında görürüz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık