Zoro> WB=Ace oldu o yalnızSıralama hiç değişmeyecek
WB>Ace>Zoro
Perona>Bonney>Robin

Perona'nın neresini tuttun anlamadım yani. Bonney bile daha az antipatik

Zoro> WB=Ace oldu o yalnızSıralama hiç değişmeyecek
WB>Ace>Zoro
Perona>Bonney>Robin
Hacı senin zevk mevtaZoro> WB=Ace oldu o yalnızölenlerin arkasından konuşmak gibi olmasın
Perona'nın neresini tuttun anlamadım yani. Bonney bile daha az antipatik![]()
O resimdekiyle animedeki aynı kişi değilHacı senin zevk mevtaBir korsan animesinde daha güzeli çıkmaz
![]()
Öyle deme kaç haftadır masaüstümü süslüyor, hem taklitler aslını yaşatır der ergenliği atarım ortayaO resimdekiyle animedeki aynı kişi değil![]()
Dadan yok mu?Sıralama hiç değişmeyecek
WB>Ace>Zoro
Perona>Bonney>Robin
Hatunlar için Güzellik sıralamam bu yanlış anlaşılmasın yoksa Bellemere ve Dadan olmazsa olmazDadan yok mu?![]()
Nihat Doğan'a bi gönderme daha.. bu hafta nihatdoğanizm haftası diyorum. @Smoker kızıyorÖyle deme kaç haftadır masaüstümü süslüyor, hem taklitler aslını yaşatır der ergenliği atarım ortaya![]()
Hah şimdi oldu. Ben de ne menem bir listedir bu diyordum. Dadan ve Bellemere serinin en harika kadın karakterlerindendi.Hatunlar için Güzellik sıralamam bu yanlış anlaşılmasın yoksa Bellemere ve Dadan olmazsa olmaz![]()
Animedeki kısa Bonney - Zoro sekansı benim favorim.Zoro tam odun ve Bonney ağzına geleni söyleyince tekrar tekrar seyredilecek kadar güzel yapmışlar.Öyle deme kaç haftadır masaüstümü süslüyor, hem taklitler aslını yaşatır der ergenliği atarım ortaya![]()