Bunu da bilemiyorum MVOnun sebebi
1 - Sürpriz saldırı hazırlıksız yakaladı
2 - Lastik uzayınca çok incelir ve kolay kesilebilir hale gelir.Culverin de zaten yılan gibi boydan boya gidiyor.
Yani o tekniği yaparken kesmesinin bir sebebi var.O durum aslında luffynin zayıf noktası enel ta ne zaman bunun farkına varmıştı cidden dahiymiş.
Benim zoro'yla zerre ilgim yok. Mesaj geçmişimden anlaşılabilir bu durum. 100 Zoro mesajım varsa 90'ı olumsuzdur. 10'u da sevmediğim karaktere vs Zoro yapıldıysa Zoro için olumlu yazmışımdır. Luffy için eğildiği vakit, en büyük rakibine öğrenci olduğu vakit benim için zoro bitmiştir.@Riful
Serinin tanrısı ne söylüyorsa onu söylüyorum. Luffy>Zoro demek için Luffy fanı olmaya gerek yok. Luffy'den hazzetmeyenler de bunu söyler, sadece Zoro tarafından büyülenmemek lazım.
Yep, bu kadar zor.Benim zoro'yla zerre ilgim yok. Mesaj geçmişimden anlaşılabilir bu durum. 100 Zoro mesajım varsa 90'ı olumsuzdur. 10'u da sevmediğim karaktere vs Zoro yapıldıysa Zoro için olumlu yazmışımdır. Luffy için eğildiği vakit, en büyük rakibine öğrenci olduğu vakit benim için zoro bitmiştir.
Benim burada dediğim Luffy fanlarının çoğunluk olmanın verdiği avantajla geliştirdiği linç kültürü. Geçen karolla'ya hakaret bile edildi. Adam kendi etse direkt süresiz ban yerdi.
Görmezden gelmek ya da hoşgörülü olmak bu kadar mı zor![]()
Yani, bu kadar basit bir şeyi görememekte ayrı bir olay.@Riful
Bu konuda saldırı amacı yok kardeş. Luffy istiyorsa en güçlü olamasın. Ama Luffy degilse de bu Zoro olmaz. Arkadaşın ise tek derdi Zoro olduğu için bir karalama politikası izliyor. Sen dersin bunu bir şey diyemem gordugum kadarıyla bu konuda zaten bizim tayfadan biri için olabilir demiyorsun.
"zoroda kral haki var"dan iyidir:/Korsanfanın değişmeyecek yegâne özelliği Zoro ve Luffy'i karşılaştırmak sanırım.