Aslında hep aynı kişi/kişiler bu karşılaştırmayı yapanlar Nami-swaanKorsanfanın değişmeyecek yegâne özelliği Zoro ve Luffy'i karşılaştırmak sanırım.
aynen en güçlü sanji aslında exoskeletn u yeterAslında hep aynı kişi/kişiler bu karşılaştırmayı yapanlar Nami-swaan
Yoksa Kf'nin %98'i tayfa içi güç dengelerinin farkında.
Lütfen Sanji'yi böyle tartışmalardan olabildiğince uzak tutmaya çalışalımaynen en güçlü sanji aslında exoskeletn u yeter
sonsuza kadar koruyamazsın onu :/Lütfen Sanji'yi böyle tartışmalardan olabildiğince uzak tutmaya çalışalım![]()
Adam biliyor kara günleri o buhranı yaşamış."zoroda kral haki var"dan iyidir:/
Bir gün benim irademi taşıcak kişiler gelecek forumasonsuza kadar koruyamazsın onu :/
gel kardeşim gelAdam biliyor kara günleri o buhranı yaşamış.Nazi soykırımı diye boşa demiyorum
![]()
bu savaşı nereye kadar götüreceksin ha? Kaç yiğit daha bu tartışmalara girecek? Ne uğruna!?Bir gün benim irademi taşıcak kişiler gelecek foruma![]()
Abi Garp Sengoku ve Tsuru (evet bu kadın normal değil) hep bu seviyede değildi sonuçta eğitimle bu hale geldiler. Ama bence Smoker'in yerine helmeppo daha uygun çünkü belli ki Garp Sengoku'yu nasıl zirveye cikardiysa Coby'de helmeppo'yu zirveye çıkaracak. Smoker sanki denizcilerden ayrilacakmis gibi geliyor bana sistemdeki aksaklıkların farkında mesela vergo olayıDenizcilere hakaret olmuş resmen.
Senin, benim ya da bir başkasının ne düşündüğü bir şey ifade etmiyor. Mangakanın ne düşündüğüne bakarım ben. Onun da düşünceleri ortada. Seri sonunda yapacağı şey de ortada.Bir adama birden fazla kişi dalmayı, adaletsizliği kimden öğrendiler sanıyorsun ? Kimin fanı bunlarrrrrrr
Not: Latife gençler, latife.
@Millennium Wizard
Bilemiyorum MV, bilemiyorum. Aynı kılıcı Luffy'nin kolunun yarısına kadar sokan kişi de Kraker. Bilemiyorum, çok kötü durumlar
@Raiden
Yazılanlara bakıyorsunuz sadece. Sıkıntı burda. Yapılanlara değil. Luffy yarın Moria'ya yenilse, olsun onun hakisi herkesi ve her şeyi geçecek der yine görmezden gelirsiniz. Hee egomuz rahatlasın, Luffy kk ve en güçlü olarak anılsın demek şu anki gücüyle Luffy vs. Arlong anketi açmak kadar abes bir şeydir mangakanın gösterdiklerinden sonra. Şu saçmalıklar geleceğin en güçlü adamına yakışıyorsa, içinize siniyorsa siz bilirsiniz. Benim için Luffy olsa da oluuuuuuuuuur olmasa da olur.