Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denizcilere hakaret olmuş resmen.
Abi Garp Sengoku ve Tsuru (evet bu kadın normal değil) hep bu seviyede değildi sonuçta eğitimle bu hale geldiler. Ama bence Smoker'in yerine helmeppo daha uygun çünkü belli ki Garp Sengoku'yu nasıl zirveye cikardiysa Coby'de helmeppo'yu zirveye çıkaracak. Smoker sanki denizcilerden ayrilacakmis gibi geliyor bana sistemdeki aksaklıkların farkında mesela vergo olayı

Bir adama birden fazla kişi dalmayı, adaletsizliği kimden öğrendiler sanıyorsun ? Kimin fanı bunlarrrrrrr :D

Not: Latife gençler, latife.

@Millennium Wizard

Bilemiyorum MV, bilemiyorum. Aynı kılıcı Luffy'nin kolunun yarısına kadar sokan kişi de Kraker. Bilemiyorum, çok kötü durumlar :D

@Raiden

Yazılanlara bakıyorsunuz sadece. Sıkıntı burda. Yapılanlara değil. Luffy yarın Moria'ya yenilse, olsun onun hakisi herkesi ve her şeyi geçecek der yine görmezden gelirsiniz. Hee egomuz rahatlasın, Luffy kk ve en güçlü olarak anılsın demek şu anki gücüyle Luffy vs. Arlong anketi açmak kadar abes bir şeydir mangakanın gösterdiklerinden sonra. Şu saçmalıklar geleceğin en güçlü adamına yakışıyorsa, içinize siniyorsa siz bilirsiniz. Benim için Luffy olsa da oluuuuuuuuuur olmasa da olur.
Senin, benim ya da bir başkasının ne düşündüğü bir şey ifade etmiyor. Mangakanın ne düşündüğüne bakarım ben. Onun da düşünceleri ortada. Seri sonunda yapacağı şey de ortada.

Kaldı ki saçmalık dediğin şeylerde ben anormal bir şey göremiyorum. İçime sinmeyecek olsa zaten söylerdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık