Tamam.Daha dikkatli olmaya çalışırım.Yahu onlar tümenler işte. Ama bir sayı ön plana çıktı mı bu genelde üç oluyor.
İmla ve noktalamaya dikkat et lütfen bu arada. Ayrıca avatarındakini de Roger sanıp duruyorum.![]()
Tamam.Daha dikkatli olmaya çalışırım.Yahu onlar tümenler işte. Ama bir sayı ön plana çıktı mı bu genelde üç oluyor.
İmla ve noktalamaya dikkat et lütfen bu arada. Ayrıca avatarındakini de Roger sanıp duruyorum.![]()
Güzel olmuş ellerine sağlık.Cracker'i renklendireyim dedim konum yok buraya atayım bari:
![]()
İyi olmuş. Yalnız adamın cidden sağlam tipi var. İlk hali çok vasat gelmişti.Cracker'i renklendireyim dedim konum yok buraya atayım bari:
![]()
Craker için değer miydi? Güzel olmuş ama...Cracker'i renklendireyim dedim konum yok buraya atayım bari:
![]()
Eline sağlık. İyininde ötesinede olmuş. Çok yapmak istemiyorsun galiba. İstesen profilinden ayrılmazdım.Cracker'i renklendireyim dedim konum yok buraya atayım bari:
![]()
Kardeşim adam dünyanin en cok aranan suçlusu.Yani belki Roger kadar tehlikelidir Dünya Hükümeti için.Ace'in Rogerin oğlu olduğu oğrenilince herkez ona düşman kesilmişti hatirlarsan.Şu an çırpınıyorsun biliyormusun ?
Yeni bahaneler bekliyorum.Loguetown'a istediği her yere istediği şekilde girip çıkan adam oğlunu göremeyecek öyle mi ? O zaman niye görmediyse bir sebebi var işte.Ben de o sebebi merak ediyorum.Bence geçmişte yaptıklarından luffye babalık yapmadığından utanıyor.